12 tums MacBook -tester med Windows 10 ombord Visa fördelar …

0 Shares

Windows 10 har analyserats så omfattande som möjligt, i alla dess förhandsversioner, men vad sägs om att testa det på en MacBook. Alexvking.com tog en snurr på en 12 -tums MacBook, 2015 -versionen och resultaten var fantastiska.

IMG_3064

Testaren uppgraderade sin installation av Windows 8.1 till Windows 10 Insider Preview och hävdar att installationen var enkel. Installationsprocessen involverade också en app som heter Trackpad ++, som efterliknar styrplattans beteende från OS X i Windows. Windows 10 -upplevelsen beskrevs som “underbar” på 12 -tums MacBook och animationerna var fantastiska.

Cirkulära kontobilder var på plussidan och testaren nämner också att han ändrade skalning till 150% för att storleken skulle bli perfekt. Microsoft Edge, som är det nya namnet på Project Spartan, nämndes som en “mästare”, även om det inte är klart ännu. Det kan inte ändra sökmotorn från Bing och det finns ingen historiefunktion för tillfället.

IMG_3074

Edge var dock väldigt snabb när det gällde sidåtergivning och kunde hantera många flikar utan problem. 60 FPS -grafik var också möjlig på denna maskin, med detta operativsystem. Multitasking var också bra och Cortana var ett utmärkt tillägg, enligt samma källa. Batterilivslängden påverkades inte av OS -förändringen, eftersom enheten fick över 9 timmars användning med en ljusstyrka på 40%.

Det största problemet här är för Apple, eftersom upplevelsen var så snabb och smidig att OS X känns lite daterat efter att ha testat Windows 10 … Jo, WWDC 2015 kan ändra det, eller kommer det att göra det?

skärm

0 Shares