2016 Moto x läcker

0 Shares

Efter de tre generationer av smartphones som Motorola tidigare släppt, nu kan det leta efter en helt ny design som kan lanseras 2016. Till vår fördel har det blivit en ny läcka, exakt en bild av vad som kan vara dess nya terminal.

moto-x-2016-w782

Den nya smarttelefonen från Motorola det skulle komma laddat med nyheter, det viktigaste är att det skulle bli en metalltelefon. Med dessa nya funktioner kan en förändring av Motorolas strategi antas och det skulle till och med innebära stora förändringar eftersom det kan vara början på slutet av anpassningen i Moto Maker. En annan viktig förändring skulle vara en möjlig höjning av telefonens pris, både för materialet och för de pengar som skulle behöva betalas för Moto Maker.

Men ändringarna slutar inte där eftersom vi också kan observera en förändring i kameralinsen, den har ökat i storlek och sticker ut från baksidan och det är mycket troligt att det blir kameran som integrerar Moto X Style.

motorola-moto-x-style-4

Den läckta bilden har dykt upp i olika medier, och förmodligen kommer ursprunget från profilen Google+ HelloMotoHK, bilden har raderats och det är ännu inte känt om den är verklig eller inte.

Slutligen kommer det att vara nödvändigt att säga att Motorola ännu inte har avslöjat vilken modell det kan vara, men det är mycket troligt att det är den nya generationen Moto X och i det sista fallet, den senaste generationen av Moto G.

0 Shares