2017 års iPhone kan komma med en irisskanner

0 Shares

Vi är en vecka från att känna till den nya iPhone och de första rykten om modellen som skulle säljas först 2017 har redan börjat dyka upp på internet.

Den här gången kommer ryktet från Taiwan och är relaterat till säkerheten som iPhone 2017 kommer att ha, som “förmodligen” skulle komma full av nyheter, till exempel en OLED -skärm, eliminering av den centrala knappen … etc.

Det visar sig att det ryktas om det i företaget Xintec ett dotterbolag till företaget TSMC som är dedikerad till att göra komponenter för Apple – har börjat arbeta för honomtill masstillverkning av irisscanner.

Det här ryktet förknippades omedelbart med Apple och så sägs det nu Nästa iPhone som släpps 2017, kan ha en irisskanner som svar på Samsung med sin Galaxy Note 7 som redan använder den här funktionen.

I fallet med Galaxy Note 7 kan irisskannern användas som ett alternativ till fingeravtrycksläsaren – som du kan se i vår recension -. Men om detta ryktet är sant, kanske Apple vill byta fingeravtrycksläsare på iPhone, eftersom som jag nämnde tidigare finns det andra rykten som försäkrar att tillverkaren skulle eliminera den centrala knappen.

Med information från MacRumors
0 Shares