2017 skulle Apple presentera en ny 10,9-tums iPad

0 Shares

Intressant rykte som kommer till oss idag ang Manzana. Och nej, det handlar inte om något som är relaterat till världen smartphone, utan snarare den tabletter. Med andra ord, om vi bara för några dagar sedan berättade om den möjliga existensen av en 10,5-tums iPad; Idag upprepar vi att detta inte skulle vara exakt så som vi först hade tänkt det.

Som erhållits genom en ny filtrering, nästa år kommer Tim Cooks företag att avslöja en ny 10,9-tums iPad. Samma enhet skulle ha dimensioner som liknar den för den nuvarande 9,7-tums iPad Pro, bara det skulle ha mer raffinerade ramar. Den mest ökända skulle motsvara den övre marginalen där vi hittar den främre kameran. Dessutom 10,9-tums iPad kommer att ha en tjocklek på 7,5 millimeter.

iPad Pro -omslag

Förresten, en annan aspekt att lyfta fram blir borttagning av den centrala fysiska knappen Hem i just den här upplagan. Det återstår att se om Apple kommer att implementera en fingeravtrycksläsare som ingår i samma skärm, eller vilken metod den kommer att tillämpa för byte.

Det som fortfarande är ett fullständigt mysterium är om den här nya varianten kommer att ersätta den nuvarande 9,7 ”. Inga detaljer lämnades om det senare.

Men det är inte allt. Det förväntas också 12,9-tums iPad Pro-uppgradering. Det finns även uppskattningar 7,2 mm för sin tjocklek.

Slutligen, och lite överraskande, eller kanske snarare slående, skulle vi också träffas en ny 7,9-tums iPad Pro. Och ja, som du kan gissa skulle det vara en uppdatering till Apples mindre surfplatta, den nuvarande iPad Mini 4. Att vara efternamnet Pro, förekomsten av de tre stiften som motsvarar Smart kontakt, vilket vore lite nyfiket. Det vill säga att man vill fästa ett tangentbord på detta läsplatta att använda det som ett slags anteckningsbokMed tanke på dess skärm och andra åtgärder skulle det inte vara den mest bekväma situationen att ge den den här typen av användning.

surfplattor - iPad -omslag

Nu påminner vi dig om att allt sagt och kommenterat hittills är baserat på rykten, det finns fortfarande inget säkert. Om allt går enligt planen kommer vi i mars 2017 att möta de nya satsningarna för dem från Cupertino i surfplattansegmentet. Därför är det logiskt att förvänta sig nya och fler läckor fram till det datumet.

Källa: GSMArena
0 Shares