6 viktiga Aukey -tillbehör för din mobil

0 Shares

Det finns många tillbehör som vi kan hitta till vår mobila enhet, men jag fortsätter utan tvekan att lita på Aukey, ett företag med en mängd intressanta tillbehör. Idag visar vi dig sex som är viktiga för din mobil.

Bluetooth högtalare

Aukey Bluetooth -högtalare

Denna Bluetooth -högtalare är en av flera som Aukey -tillbehörsföretaget har, i det här fallet har vi vunnit ett stöd för mobiltelefoner och surfplattor. Förutom en kontroll i mitten för att spela eller pausa musiken, samt en flik för att hålla den rak i händelse av att vi placerar en enhet. Det vi verkligen saknar är en volymkontroll. Å andra sidan innehåller den en mikro -USB -adapter för laddning och ett 3,5 mm -uttag för hörlurar. När det gäller ljudkvaliteten är sanningen att den är mycket bra, den hörs högt och med utmärkt kvalitet.

Priset på denna högtalare är 22 euro. Vi kan köpa det på Amazon.

Mini bluetooth högtalare

Detta är en annan högtalare för företaget, i det här fallet med ett mer kvadratiskt format och en mindre design. Det låter oss också ansluta vår enhet via bluetooth, och den har en mikro -usb och ett 3,5 mm -uttag. Till skillnad från den andra högtalaren har den här en volymkontroll, men inte en uppspelningskontroll. Ljudkvaliteten är också bra, högt och tydligt. Men utan tvekan, dess mest positiva punkt är dess design, ser bra ut var som helst.

Denna högtalare kostar 16 euro, och vi kan köpa den på Amazon.

Trådlösa hörlurar

Vi gick från bluetooth -högtalare till bluetooth -hörlurar med pannband. Aukey har en stor variation, men ingen med en så specifik design. Dessa hörlurar är stora och gör att vi kan styra både volymen och uppspelningen genom en kontroll på själva headsetet.. Dessutom är den justerbar och kan vikas för att förvara den i ett fodral. Inkluderar 3,5 mm -uttag för hörlurar och mikro -USB -kontakt för laddning. Ljudet är mycket bra och högt, även om det ibland överstiger bullret.

Priset på dessa hörlurar är 50 euro. De kan köpas här.

Bluetooth -mottagare och sändare

Aukey Bluetooth -mottagare

Med så mycket Bluetooth -högtalare kunde vi inte missa en mottagare och sändare för alla de enheter som inte har denna anslutning. En av de bästa vi har hittat från Aukey -företaget är den här produkten, som gör att vi kan skapa den anslutningen till enheter som inte har den. Den består av en optisk ljudutgång, förutom en analog (3,5 mm jack). Priset är 30 euro, och vi kan köpa det på Amazon.

Micro SD- och SD -kortläsare

Det finns många mobiler som inte innehåller en micro SD -kortplats. Detta Aukey-tillbehör kommer att vara räddningen i vissa fall, det är en USB Type-C-adapter som låter oss ansluta ett micro SD- eller SD -kort för att utöka vårt lagringsutrymme, eller direkt överföra bilderna och filerna från kortet till enheten eller vice versa. Det kostar 11 euro och kan köpas på Amazon.

Batteri

Sist men inte minst, ett 5.000 mAh externt batteri, på detta sätt kan vi ladda vår enhet fullt ut. Den är tillverkad av aluminium och kan köpas i olika färger. Den innehåller en mikro -USB -kontakt och en USB -kontakt för att ladda vår enhet. Stöder alla enheter, priset är 13 euro.

0 Shares