7 bästa antivirusprogram för Chromebook [Internet Security Tools]

0 Shares

Ett antivirusprogram är ett program för att förhindra, identifiera och ta bort virus och skadlig kod från din enhet. Det är mycket viktigt att installera ett antivirus eftersom en enhet utan antivirus smittas lätt när de är anslutna till internet. Det spelar ingen roll om du använder Android, Windows, macOS, iOS eller Chromebook, du måste ha ett antivirusprogram. Här listar vi de bästa antivirusprogram som finns tillgängliga för Chromebook -enheter.

De körs på Chrome OS och är utformade för att komma åt webbappar och molnlagring online, istället för filer och program som lagras på den interna hårddisken.

Behöver Chromebook antivirus?

Egentligen behöver du inget antivirus för Chromebooks. Chromebook körs på Chrome OS och ger flera lager för att skydda dina data. Se till att all programvara på din Chromebook är uppdaterad till den senaste versionen och har alla de senaste säkerhetsfunktionerna.

Om du behöver mer skydd för din Chromebook har vi valt de 7 bästa antivirusprogrammen för dig.

Bästa antivirus för Chromebook

Nedan är de bästa antivirusprogrammen för Chromebook:

  1. Kaspersky Internet Security
  2. Avira
  3. Malwarebytes
  4. Bitdefender
  5. AVG
  6. ESET NOD 32
  7. Avast

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security är utan tvekan det bästa antivirusprogram du kan ladda ner till Chromebook eller andra enheter. Om din Chromebook kan köra Android -appar kan du ladda ner den från Google Play Butik för att skydda din Chromebook från alla slags virus och skadlig kod. Tillsammans med vanlig antivirusskanner innehåller den avancerade antimalware- och anti-phishing-verktyg för att skydda dina onlineaktiviteter. Utvecklaren erbjuder också en 30-dagars free test för de nya användarna att testa funktionerna. Krypteringen på bankklass på Kaspersky skyddar din betalning när du köper online eller överför pengar. När du surfar fungerar det som ett VPN för att kryptera data som du skickar och tar emot online.

Avira

Avira är ett av antivirusprogrammen som har ett användarvänligt gränssnitt för att låta alla typer av användare komma åt den här appen. Avira använder den senaste tekniken och uppdateringarna för att ge virusskydd i toppklass. Det meddelar dig när ett hot hittas på din Chromebook. Avira är en av de bästa antivirusapparna som levereras med olika skyddsverktyg som Anti Spam, Anti Adware, Anti Spyware, Anti Bot och Anti Phishing. Nyligen har Avira introducerat en ny funktion, WebGuard Module för att skydda din enhet från hoten medan du surfar.

Malwarebytes

Malwarebytes är det bästa antivirusprogrammet för att skydda din integritet på Chromebook. Den levereras med utmärkta funktioner för att blockera adware och skadlig kod. Den använder avancerad anti-malware, anti-spyware och anti-rootkit-teknik för att upptäcka och ta bort virus i realtid. För att skydda din surfaktivitet använder Malwarebytes fyra lager av försvar för att säkerställa att ingen av dina data läcker ut online. Med hjälp av Hyper Scan -lägekan skanningarna slutföras snabbare och på ett effektivt sätt. När den nya filen eller appen läggs till på din Chromebook, kommer Malwarebytes att skanna och ta bort de infekterade filerna innan de blir ett problem. Du kan ladda ner detta antivirusprogram på din Chromebook om din enhet är kompatibel med Android -appar som körs.

Bitdefender

Bitdefender är en av få Antivirusprogram som har ett inbyggt VPN -stöd. Därför kan du skydda dina onlineaktiviteter utan att söka efter andra appar. Dessutom är VPN -funktionen tillgänglig på både premium och free version. Bitdefender använder upptäckt av hot för att blockera skadlig programvara och skyddar dina dokument från all slags ransomware -kryptering. Den nyligen lanserade funktionen Ransomware Remediation fungerar som ett åtgärdande lager för att skydda dokument, bilder, videor eller ljud från en ransomware -attack.

AVG

Vill du skydda din Chromebook från virus, adware, ransomware, skadlig kod, hackare, trojaner, rootkits och andra hot, då måste du ladda ner AVG -antivirus på din Chromebook. Det skyddar dina e -postmeddelanden, nätverk, data och filer från cyberattacker eller andra attacker. AVG: s avancerade skannermotor säkerställer att hackare och skadlig kod blockeras från övervakning eller åtkomst till din Chromebook.

ESET NOD 32

ESET NOD 32 är vårt bästa val för nybörjare. Det vanliga antivirus- och antispionprogramskiktet i ESET NOD 32 skyddar din Chromebook från allmänna virus och skadlig kod. Exploit Blocker förhindrar skadlig programvara som härrör från webbläsare och PDF -filer. ESET NOD 32 använder UEFI -skannern för att skydda din Chromebook redan innan den startar. HIPS (värdbaserat system för intrångsskydd) av ESET upptäcker och tar bort de infekterade filerna i apparna som du installerade tidigare.

Avast

Vill du ha en free antivirus för din Chromebook? Avast är ett utmärkt verktyg för att skydda din Chromebook -enhet mot skadlig kod, ransomware -attack och andra hot. De free verktyget skannar också dina WiFi -nätverk för att blockera eventuella nätverkshot. Den enda nackdelen med detta free Chromebook antivirus är att du kommer att ha annonser i appen. Uppgradera den till premiumversionen för att ta bort dessa annonser. Precis som ovanstående appar kan du ladda ner det här verktyget om din enhet är kompatibel med Android -appar som körs. Du kan enkelt installera Avast på Chromebook.

Vår åsikt

Som vi sa tidigare är Chromebooks säkrare och du behöver inget antivirusprogram för skydd. Du kan dock välja ovanstående verktyg om du behöver mer skydd. För alla avancerade skyddsfunktioner kan du använda Kaspersky Internet Security. Om du är en ny användare, ladda ner ESET NOD 32 på din Chromebook. För att skydda din enhet fritt, rekommenderar vi att du använder Avira.

Missade vi någon av de populära antivirusprogrammen? nämn det i kommentarsfältet. Följ också vår Facebook och Twitter profiler för att få de senaste uppdateringarna direkt.

0 Shares