7 Bästa VPN för Smart TV att installera 2021

0 Shares

Letar du efter det bästa VPN att installera på din Smart TV? Du har landat på rätt ställe. VPN (Virtual Private Network) är ett verktyg som låter dig komma åt de geografiskt begränsade apparna och innehållet på din TV. Det kommer att hjälpa användarna att kringgå geografisk begränsning utan att spåras av Internetleverantörer eller myndigheter. Oavsett Smart TV-märket kommer nedanstående tjänster att fungera felfritt för att få jobbet gjort. Utan ytterligare dröjsmål, låt oss kolla in de 7 bästa VPN: erna att installera på Smart TV.

Lista över bästa VPN för Smart TV

 1. CyberGhost
 2. ExpressVPN
 3. NordVPN
 4. Hotspot -sköld
 5. Surfshark
 6. IPVanish
 7. PrivateVPN

CyberGhost

CyberGhost är en av de mest använda VPN: erna i smarta TV -apparater. Du kan titta på den geografiskt begränsade och on-demand-videon utan några nätverksbegränsningar, buffring och geografisk blockering. Det är helt värt att köpa eftersom det kommer med 6380+ servrar från 90+ länder. Du kan komma åt Cyberghost bara genom att ändra DNS -inställningarna, medan det kommer att dölja din IP -adress och plats från Internetleverantörerna. Eftersom VPN kommer med flerskiktskryptering kommer din identitet att skyddas när du får åtkomst till det offentliga nätverket. Med denna VPN kan du strömma allt ditt favoritinnehåll utan problem.

Priser och planer

 • 1 månad – 12,99 dollar
 • 1 år – $ 71,88
 • 2 år – 88,56 dollar
 • 3 år – $ 99

>> CyberGhost Review <<

ExpressVPN

ExpressVPN är en höghastighets-VPN som låter dig avblockera tjänster som BBC iPlayer, Netflix, HBO, Spotify och mer. Den kan installeras på routernivå för din smart-TV och kan strömma geografiskt begränsade videor tillsammans med att dölja din IP-adress, plats och identitet. ExpressVPN erbjuder också möjligheten att avblockera massor av videoinnehåll. Det ger en hög säkerhetsnivå och ingen loggpolicy, som aldrig kommer att registrera användarens aktivitet genom att säkerställa din säkerhetsnivå. Den levereras med 3000+ servrar nästan från 94 platser.

Priser och planer

 • $ 12,95 – 1 månad
 • $ 59,95 – 6 månader

>> ExpressVPN -recension <<

NordVPN

I den här listan över bästa VPN för smart -tv kommer NordVPN att stå högst upp på listan. NordVPN är en stark leverantör som innehåller många säkerhetsfunktioner som 256-bitars AES-kryptering, DNS-läckageskydd, automatisk dödbrytare och perfekt sekretess framåt. Eftersom det kommer med säkerhet på flera nivåer kommer din IP-adress och plats inte att spåras av någon. Du kan till och med spela onlinespel med offentligt Wi-Fi utan onlinetrådar. Det är ett oöverträffat nätverk som kommer med 5000 servrar från 63 länder över hela världen.

Priser och planer

 • 1 månad – 11,95 dollar
 • 1 år – 83,88 dollar
 • 2 år – 119,76 dollar

>> NordVPN Review <<

Hotspot Shield

Om du letar efter den snabbaste och geografiskt avblockerade VPN är Hotspot Shield det bästa valet. Det tillhandahåller 3000+ servrar från 70+ länder. Du kan använda Hotspot Shield på din smart -tv och kan avblockera Netflix, BBC iPlayer, 7Plus och andra stora streamingplattformar. Den levereras med en ASUSWRT-router som hjälper till att installera appen på din Android-baserade tv. Med denna VPN kan du strömma videon utan fördröjning eller buffring. Hotspot-skölden ger säkerhet i flera lager, som 256-bitars kryptering, skydd mot DNS-läckage och kill-switch, vilket kommer att säkra din IP-adress och plats när anslutningen avbröts.

Priser och planer

 • Premium – 12,99 dollar/mån
 • Premiumfamilj – $ 19,99/månad

>> Hotspot Shield Review <<

Surfshark

Surfshark är den bästa VPN för att avblockera det regionlåsta innehållet, och därmed genom att hjälpa dig att strömma innehållet från Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer och mycket mer på din Smart TV. Den har 1000+ servrar från 60 länder som ger dig tillgång till det geoklockade innehållet utan att äventyra videokvaliteten. VPN ger säkerhetsfunktioner som 256-bitars kryptering, IPv6, WebRTC-läckor, kill switch och skydd mot DNS. För bättre säkerhet kommer Surfshark inte att hålla några loggar eftersom det är begränsat för att registrera din aktivitet.

Priser och planer

 • 1 månad – 11,95 dollar
 • 1 år – 91,88 dollar
 • 2 år – 47,67 dollar

>> Surfshark Review <<

IPVanish

IPVanish tillhandahåller 1 100 servrar från 60+länder där du kan streama avblockeringstjänster som Netflix, Hulu, etc. Det kommer att hålla din identitet säker och skyddad från online -hackare och internetleverantörer. Informationen blir säker med 256-bitars AES-kryptering, DNS-läckageskydd och dödsbrytare. Dessutom kommer VPN att stoppa internetanslutningen om VPN -anslutningen försvinner. Liksom andra VPN kommer IPVanish att erbjuda enfree anslutning där din information inte kommer att läckas ut eller delas. Du får den bästa kundtjänsten live chatt support som fungerar dygnet runt.

Priser och planer

 • 1 månad – $ 5
 • 3 månader – 4,50 dollar
 • 1 år – 3,25 dollar

>> IPVanish Review <<

PrivateVPN

Även om PrivateVPN är den nya aktören i VPN -branschen, ger det hård konkurrens till andra VPN: er. Det är en av de snabbaste VPN: erna, som kommer att blockera många streamingtjänster, inklusive Sky Go, iPlayer och mer. Det är en föredragen tjänst för spelare som vill spela spel som inte är tillgängliga i deras land. Det kommer inte att hålla några loggar som är relaterade till webbhistoriken och sessionen. Precis som andra VPN: er får du 128-bitars eller 256-bitars kryptering, DNS-läckageskydd, en inbyggd kill-switch och vidare sekretess för att säkra användardata.

Priser och planer

 • 1 månad – 7,67 dollar
 • 3 månader – 4,88 dollar
 • 13 månader – 3,82 dollar

>> PrivateVPN -recension <<

Det här är de bästa VPN: erna som du kan installera på dina smarta TV -apparater. Du kan ladda ner och installera någon av de ovan nämnda VPN: erna för att avblockera de populära strömmingssajterna och innehållet. Nämn din favorit -VPN i kommentarsfältet. Du kan också föreslå namnet på VPN som förtjänar att finnas på den här listan.

Följ vår Facebook och Twitter sidor för att hålla kontakten med oss.

0 Shares