Acer Aspire Switch 11 2 i 1 surfplatta upptäckt med Ubuntu …

0 Shares

Acer Aspire Switch 11 är en 2 i 1 -surfplatta med Windows 8.1 -programvara ombord, men det betyder inte precis att du är tvungen att arbeta ensam med Windows. Folk i Liliputing bråkade med systemet och installerade Ubuntu på det. Det som kom ut visas nedan.

switch-11-ubuntu

De lekte med Aspire Switch 11 med en Core i3 Haswell -processor inuti och en Full HD -skärm. Det verkar som att övergripande körning av Ubuntu är ganska enkelt här, men det finns några tangentbordsproblem. UNetbootin användes för att ladda om en version av Ubuntu 15.04 på den här enheten via ett USB -minne. Ubuntu startade snabbt och pekplattan eller pekskärmen kunde användas, men tangentbordet fungerade inte.

Fler som leker med enheten har rapporterat liknande problem på Ubuntu. Granskaren anslöt sedan ett USB -tangentbord och allt fungerade bra. Tänk på att när vi hänvisar till tangentbordet som inte fungerar, är det det som följde med Aspire Switch. Skiffern förblir lika lyhörd på Ubuntu som på Windows, men det är synd att den inte spelar bra med tangentbordsdockan.

Switch 11 kostar 449 dollar här.

0 Shares