Acer Iconia Tab 10 (A3-A40) blir officiell, med 10 tums skärm, …

0 Shares

Acer tillkännagav idag en ny surfplatta, Iconia Tab 10-modellen, även känd under kodenamnet A3-A40. Den här enheten kostar 229 euro och ger en 10 tums skärm samt 4 Acer Quadio -högtalare.

acer_iconia_tab_10_a3_a40_1

Denna enhet är avsedd för kontorspresentationer, ljudupplevelse och underhållning i allmänhet. Dess fyra högtalare är placerade på framsidan och levereras med DTS-HD Premium Sound tech, plus att vi får en mycket exakt skärm med Acer Precision Plus-teknik. Detta är en Full HD IPS -skärm vi pratar om och Iconia Tab 10 mäter 8,9 m i tjocklek, plus det ser ganska elegant ut.

acer_iconia_tab_10_a3_a40_2

Inuti hittar vi en fyrkärnig 64 -bitars MediaTek MT8163A -processor, 2 GB RAM och upp till 32 GB lagringsutrymme och en microSD -kortplats. Android 6.0 Marshmallow är det valda operativsystemet här och batteritiden är 8 timmar. Det är enkelt att ansluta till stora skärmar för uppspelning, tack vare trådlös display och mikro -HDMI -anslutning. Tillbaka till akustiken lovade Acer att erbjuda virtuellt surroundljud och 5.1 surround -stöd.

Slutligen finns det en 5 MP bakkamera och en 2 MP front shooter i mixen också. Programmässigt får vi en funktion som heter Acer Ez, som ökar storleken på UI-element, inklusive teckenstorlek.

0 Shares