Acer presenterar Iconia One 8,

0 Shares

logo-Acer

De Las Vegas CES, en av de viktigaste teknikhändelserna. Acer Det skulle inte vara annorlunda och har redan presenterat flera enheter, inklusive en 8-tums surfplatta som är utformad för hela familjen till ett mycket rimligt pris.

Som huvudfunktioner, en skärm 8 tum HD, en processor MediaTeck, fyrkärnig med 1 GB RAM och den senaste versionen av Android, 5.1. Kamerorna är av 2 megapixlar fram och 5 bak och lagring är inte kort, för det har vi 16 GB utbyggbart via microSD, upp till 128 GB.

_p8omZNqewO57tUNZ1bj-EV2CAYzGviCkoD9wJKyN2c

Iconia One 8, specialfunktioner.

Acer han glömmer inte de små i huset, av den anledningen har den inkluderat en egen applikation som kallas Acer Kids Center, som erbjuder ett enklare system så att de “små” kan använda det enkelt och utan problem antingen att surfa på surfplattan eller spela spel som är designade för dem. Det erbjuder också en föräldrakontroll för att blockera oönskat innehåll och till och med en tidskontrollant.

Förutom det erbjuder det några specialfunktioner som underlättar upplevelsen när du använder den här enheten t.ex. skärmdumpar med en nypa, öppna program med en enda knapptryckning på skärmen eller ett program för att hantera enhetens minne.

Tillgänglighet och pris

Denna surfplatta kommer att finnas tillgänglig från och med denna januari månad till ett pris av 129 €

0 Shares