Acer presenterar Switch Alpha 12 vätskekyld hybridbärbar dator

0 Shares

Acers stora händelse idag, den vi förordade här kom äntligen och det handlade till slut om en vätskekyld hybridbärbar dator. Detta är den första hybridbärbara datorn som körs på Intels sjätte generationens Core i-processor utan fläkt. Denna modell är placerad som en liten Surface Pro 4-rival och vissa kan till och med kalla det en klon.

acer-switch-alpha-12-gallery-3-1

Det är en stor prestation, eftersom det blir av med fläktbuller, vilket fortfarande är ett problem med dagens smala bärbara datorer. Acer Switch Alpha 12 levereras med en kickstand och ett avtagbart tangentbord, plus en 12-tums skärm med en upplösning på 2160 x 1440 pixlar. Acers gizmo väger 2,76 pund med tangentbordet och 1,98 pund som en fristående tablett.

acer-switch-alpha-12-gallery-4-1

Det skickas från juni till ett pris från 599 $ och uppåt, plus att du borde veta att det bakgrundsbelysta tangentbordet är tillgängligt för free. Konfigurationsalternativen inkluderar sjätte generationens Core i-serie av processorer, 4 GB RAM och upp till 128 GB lagringsutrymme. Det finns också en USB 3.0-port i full storlek i mixen plus en USB-typ C-port. Köpare kan också välja en Intel RealSense 3D-kamera, så att du kan logga in på enheten med Windows Hello.

acer-switch-alpha-12-gallery-5-1

Acer tillkännagav också nya bärbara datorer som Predator 17x-spelmodellen med ett trippelfläktkylsystem eller R 15-konvertibla bärbara datorer med en glasfiberkropp och metalllock. Sedan finns S 13-anteckningsboken, en av de tunnaste i sin klass.

acer-switch-alpha-12-gallery-6-1

0 Shares