[Actualizado] BlackBerry Mercury visas i riktiga bilder

0 Shares

John Chen själv hade redan väntat det för länge sedan: BlackBerry kommer att presentera nya terminaler med ett QWERTY -tangentbord, och idag har vi utseendet i riktiga bilder av vad som skulle bli den första mobilen med denna speciella egenskap hos märket sedan samma tillkännagivande, vi syftar på BlackBerry Mercury.

björnbär-kvicksilver-01

Den enda detaljen är att ingen av dessa två fotografier visar företagets logotyp i telefonen, även om många tar det för givet att det är ett team från den kanadensiska organisationen.

Även om bara framsidan av smartphoneDet ger oss också några intressanta data och detaljer att överväga.

Att börja, högst upp uppskattar vi högtalaren, som skulle fungera för både samtal och för att spela musik / videor.

Ändå, det som är mest slående är de två mycket stora sensorerna. Det kan man förvänta sig en av dem är den som motsvarar den främre kameran. När det gäller den andra är det inte känt exakt vad den skulle motsvara. Med andra ord, även om det kan vara en hänvisning till närhet eller ljus, genererar storleken i sig en viss intriger.

Å andra sidan, men inte mindre relevant, vi har det klassiska QWERTY -tangentbordet som både präglade – och fortsätter att göra det – företaget. det samma Det är ett fysiskt tangentbord och du behöver inte flytta det för att kunna använda det, skulle allt fästas i en monobloc -design.

Gör en mer detaljerad analys av denna BlackBerry Mercury, om du tittar på skärmen för de filtrerade bilderna, i det övre området som motsvarar meddelandena uppskattar vi bokstaven “N”. Detta ger oss att förstå det den här telefonen skulle ta med Android 7.0 Nougat från fabriken, en mycket positiv punkt för slutanvändare.

Slutligen talar rykten om att inkludera 3 GB RAM och en processor från Qualcomm, men utan att ange modell. När det gäller resten av de tekniska specifikationerna måste vi vänta lite längre på framtida nya läckor.

AKUTALISERING:

björnbär-kvicksilver-02

Tack vare en av våra läsare har vi upprepat ytterligare en bild som cirkulerar på webben, som du kan se ovanför dessa rader.

framställa, indikeras att fingeravtrycksläsaren är inbyggd i mellanslagstangenten på samma telefon. Det tjänar till att autentisera dig på varje kompatibel webbplats / funktion och “utan att behöva ändra min hands position”, som de betonar i sammanfattningen.

Nu sammanfaller den här sista bilden med den första, men om du tittar noga varierar det med avseende på den övre främre sensorn på vänster sida. Kanske är det för att de är två olika prototyper av samma modell. Dessutom är terminalen i denna andra källa katalogiserad som BlackBerry DTEK70. Det är normalt att variationer i läckor vanligtvis förekommer. För närvarande, om det finns några nyheter, kommer vi att reflektera det om dig direkt.

Tack så mycket Fabian Ignacio för tipset!

Källor: AndroidHeadlines – frågaren
0 Shares