[Actualizado] Google Home är nu tillgängligt på spanska

0 Shares

Efter att ha granskat hemkontrollsituationen varje dag noggrant kan vi äntligen säga att den fungerar som den ska. Vi har just testat med Philips Hue och den känner igen både oberoende lampor och grupper av dem. Vi antar att de andra enheter som är anslutna i detta avsnitt också ska fungera korrekt.

Väntan blev evig, men äntligen kommer vi att kunna använda vår Google Home (Mini, normal eller Max) på spanska. Under tidig morgon idag aktiverades spanska Mexiko, spanska Spanien och spanska USA, som kan väljas manuellt på vilken enhet som helst.

Vad fungerar och vad fungerar inte?

Vi har testat nyheterna i några timmar på vårt modersmål och det fungerar ganska bra. Till exempel, vi kan slå på eller stänga av TV: n med röstkommandon, spela musik på samma Google Home eller en annan enhet, fråga vad som helst, till exempel vädret eller en annan specifik fråga.

Som ytterligare information, vi kan direkt starta en Netflix -serie bara genom att säga dess namn och låta den spelas på TV. Ja, det kommer att hetsa till latskap för oss alla, men det är ganska bekvämt att göra det, eftersom det fungerar perfekt.

Vad fungerar inte ännu är Home Control. Detta innebär att vi fortfarande inte kan styra Philips Hue -lamporna, till exempel, även om vi antar att detta kommer att förändras med dagens förgång, eftersom alternativet redan finns i konfigurationen, till och med visar detaljerna för de anslutna lamporna.

Pixelbook får också sin kärlek

Dessutom har Google Assistant också aktiverats på spanska på Pixelbook, Googles egen enhet som ännu inte hade tillgång till denna funktion på detta språk. För närvarande uppfyller den samma funktioner som vi ser på vår telefon, även om vi antar att vi kommer att se fler nyheter när veckorna går.

Vi kommer att fortsätta att uppdatera denna publikation när vi hittar fler nyheter när dagen går.

0 Shares