[Actualizado] Om du har en Huawei P20 Pro i Chile kan du nu registrera dig för den offentliga betaversionen av Android 9 Pie

0 Shares

Om du är en användare av det otroliga Huawei P20 Pro i Chile Och du vill prova det nya som Android 9 Pie och EMUI 9.0 ger oss, då har vi utmärkta nyheter för dig, kära läsare.

Idag, 5 november, har registreringen börjat bli en del av den första offentliga betaversionen av Android 9 Pie för Huawei P20 Pro som är gratis från fabriken, eftersom utrustning som köpts hos en operatör inte kan delta.

Kvoterna de är begränsade, så var uppmärksam på följande instruktioner om du vill vara en del av den upplevelse som Huawei erbjuder oss:

Du måste först ladda ner en ny applikation från Huawei för att registrera dig. För detta anger du följande adress från din P20 Pro: https://consumer.huawei.com/es/support/fut/ och ladda ner “Beta” -applikationen. Kom ihåg innan du aktiverar alternativet att installera applikationer utanför Google Play Butik.

När du installerar programmet och har registrerat dig, gå till “Personligt” (längst ner till höger) och välj sedan “Gå med i projektet”. Där måste du välja fliken “Tillgängliga projekt”, där ser du följande:

Om det fortfarande finns ledigt utrymme, välj alternativet “REGISTRERA” för att tillämpa och då måste du vänta på att Huawei accepterar oss att vara en del av denna offentliga beta. Denna process Det kan ta dagar eller till och med veckor att börja, så ha tålamod.

Jag personligen är redan registrerad och väntar på att Huawei accepterar mig (🙏). Om jag väljs och får programuppdateringen kommer jag att uppdatera det här inlägget för att informera.

Tur!

Stort tack till @ _sbst1an för att du meddelade oss!

UPPDATERA 8 – 14:30

Exakt klockan 00:00 denna torsdag 8 har uppdateringen till Android 9 Pie släppts för alla de Huawei P20 Pro som registrerade sig för den offentliga beta som tillverkaren aktiverade förra måndagen.

Det är värt att komma ihåg att det är en betaversion (av tester), så det kan ha fel, vissa applikationer kan sluta fungera eller ha en hög strömförbrukning. Installera det på egen risk.

0 Shares