[Actualizado] Ryktet: Entel kan erbjuda Spotify att debiteras din månadsräkning

0 Shares

För några veckor sedan såg vi hur WOM -operatören gav oss möjligheten att få ett premiumkonto för streamingtjänsten TIDAL debiterat varje klients mobiltjänstkonto. Det verkar dock som att en annan operatör skulle ha eller haft samma planer.

Det visar sig att i eftermiddag kontaktade en av våra läsare oss för att ge oss en länk som tar oss till en särskild del av Entel -operatörens webbplats, där Du kan se logotyperna för den här operatören och den populära strömmande musiktjänsten som vi känner till som Spotify.

skärmdump-2016-09-17-kl-18-21-44

Som du kommer att märka är webbplatsen fortfarande under utveckling, för att komma åt någon annan länk krävs ett användarnamn som vi uppenbarligen inte känner till. Ändå, det finns en som fungerar och det är de juridiska villkoren för den tjänsten som de kunde eller skulle erbjuda.

I det dokumentet kan du läsa det Entel kommer att erbjuda eller tänkte erbjuda möjligheten att ha Spotifys premiumtjänst och betala för det med en avgift på månadskontot för mobiltjänsten för kunder med ett abonnemang eller ett kontrollerat konto. Förbetalda kunder är också med i allt detta.

skärmdump-2016-09-17-kl-18-18-10

Men bli inte upphetsad ännu kära läsare, eftersom namnet på PDF -filen som leder oss till de juridiska villkoren i detta avtal mellan Entel och Spotify, namnet är datumet “februari 2016”, vilket får oss att tro att detta erbjudande sedan det datumet har utarbetats eller kanske under den månaden var avsett att erbjuda ett sådant avtal, men ingen av parterna hamnade i en slutsats.

Det är därför du måste ta denna nyhet som ett enkelt rykteInget har bekräftats här och inget har förnekats för tillfället. Vi kan dock inte förneka att nyheterna, om de verkligen var sanna, skulle bli en stor framgång från Entels sida.

Tack så mycket anonym informant!

Uppgradera

Efter denna publikation skickade vår vän Felipe Tapia följande skärmdump till oss där den kan ses daterad den 25 juli i år, att Spotify Hjälp berättar för honom via Twitter att premiumtjänsten kan ingås med Entel, vilket på något sätt bekräftar detta rykte.

img_2016-09-17-192030

Uppdaterad 18 september 19:30

En ny informant kom idag för att skicka exklusiva skärmdumpar av den speciella webbplats som Entel har förberett om detta Spotify Premium -erbjudande, samt en reklamvideo som laddades upp den 25 februari på den officiella Entel -kanalen.

Här är skärmdumparna:

Här är reklamvideon:

Kom ihåg kära läsare att trots alla tester, detta är fortfarande ett rykteEntel här har inte bekräftat någonting, inte heller förnekat något för tillfället.

0 Shares