ADO A20F: den nya Fat Bike erbjuds från Europa

0 Shares

rabattkod ado a20f elektrisk fettcykel erbjudande

Bland de mest populära elcyklarna på marknaden hittar vi utan tvekan de med större och förstärkta hjul. Men de är vanligtvis också de dyraste Fat Bike som den elektriska cykeln ADO A20F de kan vara en mycket intressant lösning, särskilt som erbjuds med rabattkod från Europa upp Geekbuying.

ADO A20F: den elektriska Fat Bike som erbjuds med rabattkod på Geekbuying

Stilen på denna elektriska cykel VÄSEN det är inte olikt A20, vi har recenserad, varav emellertid den motor som nu passerar till fördubblas 500W. Maxhastigheten är alltid från 25 km / h, med en räckvidd på upp till 70 km i assisterat läge tack vare 36V 10,4 Ah batteri. Att vara en fet cykel, dess däck är också stora och förstärkta, de är 20 ″ x 4 ″.

När det gäller bromsarna har vi två mekaniska skivbromsar samt stötdämpare. Presentera den 7-växlade Shimano-växellådan, en LCD-skärm för att övervaka trampningen och även en USB-ingång för att ladda din smartphone. Det finns också en LED-strålkastare för nattritt och det finns också en IPX5-certifiering om det börjar regna. Om du vill lära känna den här ADO-elcykeln på djupet hänvisar vi dig till vår recension.

Hitta den nya Fat Bike ADO A20F erbjuds med rabattkod på Geekbuying till det stora priset av 798,43 €, vilket är ännu mer bekvämt med tanke på den praktiska frakten från Europa helt gratis och snabbt. För alla detaljer kan du fortfarande hänvisa till den här länken.

ADO A20F |  Geekbuying

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares