AGENDA: Allt vi kommer att se på Mobile World Congress 2016 (och dagar innan)

0 Shares

MWC AndroidPerfect

Det är bara några veckor kvar till årets Mobile World Congress, företag slutar inte skicka inbjudningar till evenemang och information till media, Fira de Barcelona är nästan redo att ta emot alla medier i världen som har ackrediterats för att delta i detta bra konferens om mobiltelefoni. Vi kommer att vara där för att berätta allt. Därefter kommer vi att visa dig händelserna och företagen som kommer att vara närvarande på mobilen.

UPPMÄRKSAMHET!

  • Vissa märken har ännu inte gjort sin närvaro officiell på MWC.
  • Vissa märken har ännu inte distribuerat en inbjudan till deras förmodade evenemang.
  • Vi vet inte om märkena kommer att ge oss mat på sina evenemang (vi hoppas det)

Samsung.

elva)

Vi börjar med det viktigaste, det sydkoreanska företaget anmäler sig till ytterligare ett år. I detta fall kommer Samsung att hålla ett event dag 21 (en dag innan) där det säkraste är att vi ser din nya enhet i dess två versioner (platt och Edge) och ja … Vi pratar om Galaxy S7. Vi kommer att delta på Samsung -evenemanget för att se vad de presenterar, håll utkik!

När det gäller mobila dagar kommer de troligen att avslöja sin nya S7 och S7 Edge. Det ryktas också att de skulle kunna presentera en 360-graders kamera, som också skulle presenteras på Unpacked. Vi tvivlar inte heller på att de presenterar nya virtual reality -glasögon, säkert speciella för sina nya enheter.

LG

Kom och träffa nya vänner på lekplatsen

LG har redan bekräftat att dagen 21 presenterar LG G5 vid ett evenemang som hålls kl. 14.00. och vi kommer också att vara där för att berätta allt.

När det gäller mobila dagar kan de presentera en tredje version av LG GG Flex och vi får se det där. Vi hoppas också att vi får se några nya mellanklasser och lite smartwach.

Huawei.

Huawei har också ett presentationsdatum den dag 21, där det ryktas att det kommer att presentera sitt flaggskepp, Huawei P9. Vi kunde också se några smartwach och andra enheter från hans kusin-bror Honor.

Sony

Sony har ett event förberett för dag 22 kl 08.00 på morgonen, där det ryktas att de kommer att presentera några mellanstora enheter eller till och med en Z5-surfplatta. Vi kommer att vara uppmärksamma på din presentation.

HTC

Skärmdump_3

HTC kommer att vara med ytterligare ett år, vi vet inte om det kommer med M10, men de kommer säkert att presentera nya mellanklass-enheter.

BQ

BQ har redan meddelat vad vi kommer att träffa på Mobile World Congress. Det är en BQ Aquaris X5 plus och en surfplatta med Ubuntu -operativsystem.

Acer

Acer har bekräftat att det också kommer att delta i Mobile World Congress, det kommer att ha en monter mycket nära Huawei, vi kommer att se dess nyheter snart, men det kommer säkert att presentera några bärbara datorer, smartphones och surfplattor.

Alcatel

IMG_20160203_233902

Alcatel kommer också att vara på Mobile World Congress, förra året presenterade den Idol 3 på 5,5 och 4,7 tum. I år förväntas de lansera Idol 4 och 4s, deras egenskaper har redan läckt ut och de ser väldigt, väldigt bra ut … Vi väntar tills Alcatel bekräftar deras närvaro.

Som oss

I det här fallet kommer ASUS tyvärr inte att vara på mobilen, men det kommer att ha en liten monter på Hotel ”Porta fira”, hotellet som ligger precis framför mässan.

Google

Google ansluter sig i år till Mobile World Congress med en egen monter. Snart får vi se hur det överraskar oss.

WIKO

MWC

Wiko har redan skickat inbjudan till deras event, där de kommer att dela något med oss. De firar också hans födelsedag … Blir det tårta? de försäkrar också att det blir 0% tråkigt.

Zopo

8ea656bf-4bc1-4349-9e51-0989e775ab26

Zopo kommer också att delta på mässan och kommer inte ensam, Jorge Lorezo följer med honom för att presentera sina nya enheter.

Lenovo

Lenovo är en annan tillverkare som ännu inte har gett bekräftelse, men vi vet att den kommer att delta i showen. Vi kommer att känna till dina nyheter.

Kinesiska märken förenas

Vi kommer att se ett stort utbud av kinesiska företag, Oppo, Oukitel, Xiaomi … missa inte denna mässa.

Detta är vår agenda.

Fredag ​​19: Ackrediteringsinsamling och förberedelse.

Lördag tjugo: Alcatel (18:00)

Söndag 2: a LG (14:00), Samsung (19:00).

Måndag 22: Första dagen på mässan. Sony (8:30), BQ (11:00), Wiko (16:00)

Tisdag 23: Mässans andra dag, MediaTek (10:00), Zopo (10:30)

Onsdag 24: Tredje dagen av mässan, Acer (16:00)

Torsdag 25: Fjärde och sista dagen på mässan. Archos (16:00)

Vissa märken har ännu inte bekräftat närvaro eller evenemang.

(Vi kommer att uppdatera agendan när inbjudningar kommer, etc.)

0 Shares