Alcatel OneTouch Go Play, analys

0 Shares

Alcatel går med i kedjan av mellanklassapparater dränkbara, gör det med det nya Alcatel Go play, en smartphone med en mycket speciell och resistent design, inte bara för vatten, utan också till dammet som redan fallit. Vi har testat det och vi kommer att berätta allt om denna intressanta enhet.

Design

20160107_114657

Alcatel har velat ge en twist till designen av sina enheter. den här gången ville han ge Go Play en färgstark design, med olika färgade kanter och denna mycket originella bakdel, men lite ful. Det bör noteras att det är en terminal byggd i plast a 1 meter hög droppbeständig plast och även alla ingångar är skyddade med ett lock, så att inget vatten kommer in. Vi har också ett brett utbud av färger för att välja den som passar vår stil.

På baksidan sticker denna prickiga design, högtalarna, LED -blixten och 8 megapixelkamera ut, liksom den stora och vackra “GO” -logotypen.

På framsidan är dess 5-tums skärm och knappar i stil med Android Lollipop, som finns direkt på enhetens chassi.

Tekniska specifikationer:

Mått: 143,3 x 73,3 x 9,2 mm.

Skärm: 5-tums HD med FULL Lumination-teknik

Processor: Qualcomm Snapdragon 410, fyrkärnig x 1,2 GHz

BAGGE: 1 GB

Lagring: 8 GB utbyggbart via microSD upp till 32 GB

Backkamera: 8 megapixlar

Fram kamera: 5 megapixlar

Batteri: 2500 mAh

Anslutningar: WIFI, 4G LTE, FM -radio, GPS, Bluetooth v4.1

OS: Android 5.0.2

Övrig: IP67 -certifiering: damm- och vattentät

Prestanda

Alcatel fortsätter att satsa på Qualcomm, den här gången har vi det redan välkända Snapdragon 410 en fyrkärnig som levereras med 1 GB RAM-minne. Uppenbarligen är prestandan inte bra, men ja det är ganska hyfsat. Ja, i spel som kräver mycket kraft hittar vi LAG-poäng, men för dagliga applikationer har vi inga problem.

Skärm

20160107_114803

Skärmen är de 5 tum, med HD -upplösning, därför pratar vi om en medioker skärm, men sanningen är det det är en ganska bra skärm, den här skärmen har en mycket levande och mycket ljusa färger, perfekt för konsumtion av multimediainnehåll. Detta är tack vare tekniken FULL BELYSNING. mycket bra Alcatel för att implementera denna skärm.

Kamera

Denna enhet har en bakre kamera på 8 megapixlar och LED -blixt, själva kameran är ganska anständig, men den mäter inte enheter i samma intervall. Trots det är det en mycket ljus kamera, men inomhus, som vanligt, tappar vi mycket kvalitet.

Den främre kameran på 5 megapixlar det är ganska anständigt för selfies och videosamtal.

När det gäller kameraprogrammet är det ganska anständigt, med en mycket snygg design och många alternativ.

programvara

20160107_114758

Denna enhet har Android 5.0.2 Lollipop, med en Alcatels eget lager. Anpassningsskiktet är inte att det är väldigt vackert och användarupplevelseskiktet mycket, ja har många inslag i Material Desing och det ser mycket ut som det.

Å andra sidan har vi flera mycket intressanta inställningar, till exempel dubbelknackning.

Vi hoppas att Alcatel småningom kommer att ta bort detta lager och stanna kvar med Pure Android.

Batteri

Batteriet är 2500 mAh Och det räcker för att nå slutet av dagen, ja, om vi klämmer för mycket kan vi komma till kort.

Pris

Vi kan hitta den här enheten för ungefär 170 €

Slutsatser

20160107_114654

Alcatel har lyckats göra en instegsenhet som är nedsänkbar och motståndskraftig mot fall och damm, med en bra skärm, en mer än anständig kamera och ett mycket bra batteri. Det är ett tydligt exempel på att vi inte behöver gå till high end för att få enheter med speciella egenskaper som skydd av den här enheten. Alcatel har skapat en perfekt enhet för människor som verkligen vill ha skydd i en enhet!

Trots det finns det saker att förbättra.

0 Shares