Alcatel presenterar Idol 4 och 4S

0 Shares

I avsaknad av den officiella starten av Mobile World Congress 2016 Alcatel har bestämt sig för att börja starkt och presentera sitt nya premium-mellanklass som kommer att ge mycket att prata om. Med presentationen av de två Alcatels flaggskepp har varumärket passat på att lansera en nick till virtual reality som kommer att vara en av huvuddragen i både Alcatel Idol 4S som sin lillebror, Idol 4.

IDOL 4_IDOL 4S

Alcatel Idol 4

IDOL4_COLOR RANGE

Men vad passar bättre än att gå direkt till analysen av båda enheterna, och vi börjar med Idol 4, den mindre av de två och presenterar en skärm av 5,2 ″ tum tillsammans med en helt elegant design av metall. Dessutom har den här smarttelefonen en fantastisk kamera eftersom vi hittar den på baksidan 13 megapixlar tillsammans till 8 megapixlar av den främre kameran och den dubbla blixten blir det nästan omöjligt att ta ett dåligt foto.

Fortsätter med den inre av denna enhet hittar vi inte en Bagge från 2 eller 3 GB beroende på modell och som kommer att kompletteras vackert av processorn Qualcomm MSM8952 Octa Core Med vilka det inte kommer att vara några problem att utföra de flesta av de åtgärder som vi vill göra på Idol 4. Analysera andra viktiga avsnitt som vi hittar 16 GB intern lagring, något som för vissa kan tyckas mycket och för andra lite men säkert kommer möjligheten att expandera dem genom ett microSD -kort att underlätta beslutet. För att avsluta den har en batteri från 2610mAh Så om vi sätter ihop det med de andra egenskaperna hos Idol 4 kan vi se att den mindre av de två redan har stora egenskaper.

Alcatel Idol 4S

IDOL4S_VR IN-THE-BOX_2

Nu vänder vi oss till storebror, Idol 4S och till att börja med finner vi att låda i vilken denna smartphone kommer kan konverteras till ett virtual reality -glasögon, därav Alcatel nickar till virtuell verklighet utan att glömma att det kommer att erbjuda möjlighet att ladda ner virtual reality -spel via den redan inkorporerade appen OneTouch VR HUB.

Vi börjar med analysen och vi hittar en elegant design som sin bror med en finish som är typisk för en Premium Smartphone som dess fram- och baksida i glas i kombination med en metallram. Fortsätter vi med utsidan uppskattar vi en Amoled -skärm av 5,5 ″ tum med fantastisk upplösning.

Nu går vi in ​​i Idol 4S och det första att säga är att det bara kommer att finnas en version och det kommer att vara 3 GB från minne Bagge kombinerat med processor Snapdragon Qualcomm MSM8976 och som du kommer att ha 32 GB från intern lagring med möjlighet att utöka det med ett microSD -kort på upp till 512 GB.

IDOL4_BOOMKEY

När det gäller kameran, hur kan det annars vara så att den är större än Idol 4 eftersom vi hittar den på baksidan 16 megapixlar med f2.0 bländare och på framsidan kommer vi att ha 8 megapixlar med en vinkel på 84º.

I dess egenskaper hittar vi också en batteri major, exakt från 3000 mAh Det laddas snabbare tack vare Quick Charge -tekniken som gör att detta kan hända på 1,6 timmar. Vi kan inte heller glömma Android -versionen och den här enheten kommer utrustad med den senaste versionen, Android 6.0 Marshmallow.

Dessutom måste det sägas att den kommer att innehålla knappen Boom -nyckel vars funktion kommer att vara att bevilja funktioner genom att trycka på den från att öppna kameran, till att erbjuda 3D -launcher -effekter genom att erbjuda specifika funktioner i vissa spel.

Pris och tillgänglighet

IDOL 4_TILLBEHÖR

De Alcatel Idol 4S Den kommer till Spanien i juni och kommer att vara tillgänglig för ett pris av 499 €, ett pris som ligger på höjden av vad som kan vara ett av årets bästa mellanklass. Glöm inte heller att detta pris inkluderar virtual reality -glasögon.

0 Shares