All kraft du behöver, på ditt skrivbord … med Xiaomi 80W trådlös bas!

0 Shares

Xiaomi 80W trådlös laddare står rabattkod

Hastighet och prestanda har länge varit i fokus för det kinesiska huset och en av de stora tillfredsställelserna representeras av 80W trådlös laddning, en blixtsnabb lösning som lovar bästa prestanda. För tillfället Xiaomi lanserade också laddaren 80W trådlös laddare: låt oss se detaljer om funktioner, pris, erbjudanden med rabattkod och var du kan köpa enheten!

Xiaomi 80W trådlös laddare rabattkod: den ultrasnabba laddaren sjunker till ett superpris

Xiaomi 80W trådlös laddare står rabattkod

Hur kom idén om en sådan snabbladdare till? Vi antar att Xiaomi Mi 11 Pro Och Ultra (presenteras under samma evenemang som laddaren debuterade), de är utrustade med ett laddningsstöd a 67W för både trådbundna och trådbundna. Så för att höja ribban presenterade Lei Juns hem också Xiaomi 80W trådlös laddare, trådlös laddare allt för säkerhet och kraft.

Xiaomi 80W trådlös laddare står rabattkod

De batteriladdare från Xiaomi det har inte bara det speciella med att gå så snabbt, utan också att kunna placera smarttelefonen både vertikalt och horisontellt. Det är naturligtvis inte nytt, men med konsumenternas behov mer och mer riktade mot multimedia är det alltid bra. Men hur är detta alternativ möjligt? Tack vare det dubbla spolsystemet, vilket gör att du kan hantera laddningen i två olika lägen. Bland annat det Xiaomi trådlös laddare från 80W drivs av en kraftfull GaN -laddare från 120W ingår i paketet.

Var kan man köpa Xiaomis 80W trådlösa laddare

Xiaomi 80W trådlös laddare står rabattkod

Och vi kommer till priset för detta trådlös laddare från Xiaomi från 80W, som lanserades hemma vid ca. 65 € (499 yuan). Oroa dig inte, för även för oss västerlänningar är det möjligt att köpa Xiaomi 80W Wireless Charger Stand till ett högsta pris: laddaren erbjuds med rabattkod Banggood, till en särskilt girig figur. Nedan hittar du länken till köpet, tillsammans med kupongen att använda:

Xiaomi 80W trådlös laddare |  Banggood

GRATIS Banggood Express -frakt

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares