Alla nyheter om Android N

0 Shares

Fastän Android 6.0 Marshmallow har varit i drift ett tag nyligen har en läcka kommit ur beta från Android N som kommer ladda med viktiga nyheter. Men den här läckan är inte det enda som har lanserats sedan Google har lanserat Android N Preview, den första versionen för utvecklare. Det är helt enkelt en testversion för utvecklarna och är fortfarande grön jämfört med den slutliga versionen som troligen kommer att släppas om några månader.

android-n-prev

Stöd för flera fönster

Vi kommer att analysera de många nya funktioner som det ger Android N och det första vi träffas är med honom stöd för flera fönster, en dold funktion i Android Marshmallow som offentliggörs i denna nya version. I enheter som har den här funktionen kan skärmen delas upp med två applikationer samtidigt, och i versionen av Android N som kommer att användas på Android TV kan en applikation användas och den andra reduceras.

CdI1JErWoAMR8YY

Förbättrade aviseringar och snabba inställningar

Även om det finns lite information om den andra nyheten, är det fortfarande en av de mest nyfikna nyheterna och det är förbättringen som de har introducerat på aviseringar, och det är att ryktena som tyder på att Android N kommer att genomgå en ändring av meddelandets utformning bekräftas, dessa förändringar översätts till en grupp av aviseringar utöver två nya API: er för utvecklare.

CdI0Lw9WwAA52sv

En av dessa API: er kommer att ändras med avseende på snabba inställningar som vi kunde se på Marshmallow trots att funktionen var dold, vilket inte är fallet i Android N. Denna nya funktion inkluderar möjligheten att skapa ytterligare inställningssidor eftersom det har ökat utrymmet för snabba inställningar. Och eftersom både beta och de flesta justeringarna är riktade till utvecklare, skulle detta inte bli mindre eftersom det kommer att ha ett eget API så att utvecklarna själva kan skapa justeringar för sina applikationer.

Andra viktiga förbättringar är:

  • Datasparare.
  • Stöd för flera språk samtidigt.
  • Inspelning från Android TV.
  • Tillgänglighetsförbättringar.
  • Numeriskt lås.
  • Samtalsskärm.
  • Nätverkssäkerhetsinställningar.
  • Android for Work -förbättringar.
  • Förbättringar i Doze.

Tillgänglighet

När det gäller tillgänglighet måste det sägas att betaversionen är tillgänglig för Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player och surfplattan Google Pixel C och vi kommer att ha ständiga uppdateringar, specifikt, det ryktas att det kommer att bli fem förhandsvisningar fram till den sista versionen.

Tack vare @BytelixWeb för att vi kan använda dina bilder.

0 Shares