Alldocube iPlay 40 är surfplattan med 8 GB RAM, 2K och 4G -skärm | Kupong

0 Shares

Alldocube iPlay 40

Efter att ha glatt oss med iPlay 20 och 30-modellerna, ofta rabatterade till mycket överkomliga priser, återgår den kinesiska tillverkaren till avgiften med ännu en lågbudgetnyhet. Det är om Alldocube iPlay 40, surfplatta med Android 10 och 4G -stöd som inte ger upp att erbjuda lite mer, om än bibehållen ett lågt pris tack vareerbjudande med rabattkod av Banggood.

Alldocube iPlay 40 debuterar med rabatt på Banggood: allt på den nya lågbudget -surfplattan

Design och display

Alldocube iPlay 40

Den nya surfplattan från tillverkaren kommer med ett beprövat men elegant utseende, med rundade kanter och en stor panel IPS In-Cell från 10,4 ″ med upplösning 2K (200 x 1200 pixlar). Kroppen mäter 248,1 x 157,86 x 82 mm (för en vikt av 475 gram) och är tillverkad av metall. Längs den övre ramen finns en selfiekamera från 5 MP medan vi har en enhet från baksidan 8 MP.

Datablad

Alldocube iPlay 40

Vi har ett chipset för att flytta enheten Unisoc Tiger T618, octa-core-lösning med Mali G52 GPU, 8 GB av RAM e 128 GB lagring (kan expanderas via microSD). Batteriet är en enhet av 6000 mAh medan på anslutningssidan hittar vi Dual Band Wi-Fi, Bluetooth 5G, SIM-stöd 4G och den GPS. Programvaran är baserad på Android 10.

Att vara en surfplatta – därför en terminal för multimedia – det saknas ingen konfiguration Fyrhögtalare, för att njuta av de olika innehållen till fullo.

Alldocube iPlay 40 erbjuds med rabattkod: pris och tillgänglighet

Tabletten Alldocube iPlay 40 sjunker i pris tack vare Banggood och den dedikerade rabattkoden, komplett med frakt från Europa. Nedan hittar du länken till köpet, tillsammans med kupongen att använda.

Alldocube iPlay 40 - 8/128 GB |  Banggood

Är din hunger efter erbjudanden inte nöjd ännu? Ta en titt på dagens bästa Banggood -erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha ännu mer? Så för att få erbjudanden i realtid, tveka inte att registrera dig till vår dedikerade Telegram -kanal. Och om du behöver support, råd och information om transporter hänvisar vi dig till vår Telegram -grupp GizDeals och till biståndstjänsten H24 AskMrDeals.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares