Allt verkar tyda på att nästa LG G6 inte kommer att vara modulär

0 Shares

När LG G5 presenterades på Mobile World Congress 2016 utmärkte den sig med sin dubbelkamera, dess modulära design och för “LG Friends”, modulerna som sydkoreanerna skapade för att förbättra utrustningens prestanda.

Då hade vi möjlighet att se dessa moduler och vi märkte att de var något dyra, funktionerna som de lade till G5 var inte så bra och vi var också tvungna att stänga av utrustningen, ta bort batteriet och installera modulen.

Till detta lägger vi till ankomsten av Moto Z som visste hur man skulle dra bättre nytta av modulerna, med en enkel installation som inte krävde att stänga av utrustningen och var mer attraktiv för användaren.

Allt detta – utan att glömma skandalen som inträffade med LG G5 SE – ledde till att detta team inte gjorde det bra alls i försäljningen och att modulerna blev en dålig idé. Faktum är att LG erkände misslyckandet och sa att de skulle vidta åtgärder med de ansvariga.

Det är därför som det idag kommer nyheter från oss ET News som försäkrar oss om att LG inte kommer att kommentera samma fel med LG G6 och beslutar att inte använda modulsystemet den här gången. Faktum är att LG V20 klarar sig bra i försäljningen och det är därför de kommer att följa efter.

Om denna prestigefyllda sydkoreanska media har rätt, måste du glömma tanken på att se en nästa modulär LG, även om det personligen verkar som en dålig idé att göra det, bör de förbättra modulsystemet och tillämpa dem i LG G6. Men hej, där får vi se 2017 vad LG överraskar oss med.

0 Shares