Allt vi vet om LG G5

0 Shares

De Mobile World Congress närmar sig och LG kommer att presentera en av de enheter som den planerar att revolutionera marknaden med LG G5, en av de mest önskade terminalerna och ett av favoritmålen för rykten, läckor, etc. … Det är cirka 15 dagar kvar för oss att se om dessa rykten är sanna eller inte, medan vi kommer att granska allt som har kommit ut om G5. Som förresten kommer att presenteras officiellt inom ramen för Mobile World Congress

Design

lg-g5-case2-w782

Angående designen, en bild av några möjliga hölster som enheten kommer att ha och tack vare den bilden kan du se att den här gången kommer LG att satsa på en metallisk design och elegant och att den kommer att ha en dubbel kamera och en smidig konstruktion på baksidan, något som vi inte hade sett i tidigare versioner. Tack vare en annan bild av ett eventuellt omslag kan vi också se att vi hittar baksidan fingeravtryckssensor, Dessutom har volymknappar De kommer att vara på sidan, något annorlunda än andra LG -modeller. Men en bild har också läckt ut där knapparna visas på baksidan. Kommer LG att bestämma sig för att göra två versioner?

lg-g5-550x550

Senare kom fler läckor ut, den första ryktades om dess möjliga mätningar och på bilden kunde vi se att enheten kommer att ha 149,5 hög och 73,9 bred plus 8,2 mm tjock. Med dessa mätningar kan vi se att den kommer att vara högre, smalare och tunnare än sin föregångare, LG G4. Det är också uppskattat att LG G5 kommer att vara helt tillverkad av aluminium, så det kommer att bekräfta att LG har beslutat att överge plast i sitt flaggskepp. Förmodligen kommer G5 att ha en modulär design så att batteriet kan tas bort och den bakre delen demonteras genom en modul.

lg-g5-diagram-700x446

Dessutom kan förekomsten av en USB Type-C-port bekräftas genom bilderna, vilket kommer att orsaka batteriladdning på kortare tid tack vare dess förmåga att överföra elektrisk energi tillsammans med en högre dataöverföringshastighet.

Skärm

IMG_7765
LG G4 skärm

När det gäller skärmen vet vi att det kommer att vara det 5,6 tum vilket skulle vara en liten ökning jämfört med tidigare versioner som hade 5,5 tum skärm, och som dess andra versioner skulle den ha en QualHD -upplösning. Detta skulle möjliggöra en perfekt bild som LG Jag skulle ha bestämt mig för att placera en av de bästa skärmarna som vi för närvarande kan hitta på marknaden. Det ryktas också om att den kan ha en dubbelskärm, som LG V10.

UPPGRADERA [10.02.2016]: LG har genom en återgivning bekräftat att dess enhet kommer att innehålla en Always On P-oled-skärm, som gör att svarta pixlar stängs av. Detta är också för att vi ska kunna se aviseringar när skärmen är avstängd.

LG-G5-Always-on

__________________________________________

Processor

original-

En av dess bästa funktioner är dess processor, den kommer att ha exakt en processor Qualcomm Snapdragon 820 quad-core som andra flaggskepp och liksom en av dess största rivaler, Samsung S7.

Angående din Bagge det finns ingen specifik data men det är mycket troligt att de använder ett RAM -minne på 4 GB.

Lagring

När det gäller lagring finns det lite att säga eftersom det är typiskt för dessa smartphones, det kommer säkert att finnas två typer med olika lagring, exakt 32 och 64 GB båda kan expanderas med ett kort micro SD.

Kamera

lg-g5-550x550

Angående kameran, LG Jag skulle ha bestämt mig för att förbättra det här avsnittet trots att i den tidigare modellen var kameran den bästa, för detta nya flaggskepp har den beslutat att placera en dubbel kamera högre upplösning och skulle gå från 16 megapixlar i ryggen till 21 megapixlar. När det gäller kameran skulle den dra fördel av sina största rivaler och ta en av de bästa vi kan hitta på marknaden. Naturligtvis underhålls den främre kameran och fortsätter att vara det 8 megapixlar precis som på LG G4.

programvara

Eftersom det är dess flaggskepp måste det ha egenskaper av det sortimentet och det är därför det är mycket troligt att det kommer ut med Android 6.0 Marshmallow med ett eget anpassningsskikt. Vi får se snart vilka nyheter det ger oss

Batteri

LG-G5-render-modulär-e1452695785352

Exakt autonomi som batteriet kommer att ha är inte känt men det kommer säkert att vara mer än 3000 mAh, Det som bör noteras är att det kommer att vara ett modulbatteri så det kan inte bara tas bort från enheten utan det kommer från botten.

Pris och tillgänglighet

Kom och träffa nya vänner på lekplatsen

LG har presenterat presentationen av LG G5 den 21: e klockan 14.00, vi kommer att vara där för att berätta om det och vi kommer att informera dig om allt så snart som möjligt.

När det gäller priset kan vi prata om 600 €, men officiell bekräftelse saknas fortfarande.

Vi kommer att uppdatera posten när vi har mer information!

0 Shares