Allt vi vet om Samsung Galaxy S7 och S7 Edge.

0 Shares

Följ Mobile World Congress med Android Perfect!

De Mobile World Congress tillvägagångssätt. Samsung , ytterligare ett år kommer att presentera sitt efterlängtade (eller det efterlängtade) Galaxy S7, vissa enheter som skapar mycket “hype” och det också Bilder, specifikationer etc. slutar inte läcka. Vi vet att det finns väldigt lite kvar, eftersom Samsung redan har skickat inbjudan till evenemanget där det antas att den här enheten kommer att lanseras med sina olika versioner.

Uppgradera [03.02.2016]: Till Samsung Du har missat namnet på årets Edge -enhet, på webben de har för utvecklare. Vi vet att den böjda versionen av S7 kommer att kallas S7 Edge. (Mer information i avsnittet Programvara)

_____________________________________________________

Design.

Samsung-Galaxy-S7-läcka-evleaks-2

De senaste veckorna har designen av Samsung Galaxy S7 och S7 Edge och det ser ut som att det kommer att se ut som S6.

Metallkanter och glas fram och bak, med 2,5 D -teknik och böjd på baksidan av båda versionerna. Naturligtvis kommer Edge -versionen också att innehålla en kurva på framsidan. Knapparna fortsätter att ha samma plats och det verkar som att de kommer att fortsätta satsa på fingeravtryckssensorn på framsidan. På baksidan, samma plats för kameran och LED -blixt.

samsung-galaxy-s7

En av de intressanta nyheterna som kan vara sanna är att den här enheten kommer att ha vattentätDet kan göra en stor poäng, eftersom många människor blev besvikna över att veta att Samsung Galaxy S6 inte var vatten- och dammbeständig. I detta fall skulle certifieringen vara IP67.

När det gäller färgerna har för närvarande bara färgen filtrerats guld- och safirfärg, men det antas att det också kommer att finnas vit version.

UPPGRADERA [08.02.2016]: Läcker ut a verklig bild av Samsung Galaxy S7, där vi kan se baksidan, som har en stor likhet med S6. Det är uppenbart att vi inte känner till materialet på baksidan, men vi kan se att det är plast.

Framsidan på S7 Edge har också läckt ut och det finns inga större förändringar jämfört med S6 Edge.

s7

s7-kant-412x550

_____________________________________________________

UPPGRADERA [10.02.2016]: Fler bilder från S7 Edge läcker. Den här gången kan vi se riktiga bilder i guld och pressbilder i silver. De ser ganska bra ut. Under bilderna.

galax-s71

Samsung-Galaxy-S7-Edge-750x488

Skärm

Samsung-Galaxy-S7-läckage-evleaks

Det spekuleras i att Samsung Galaxy S7 “Flat” (Flat version) skulle komma med en skärm av 5,1 tum, Under tiden han S7 Edge skulle komma med en skärm av 5,5 tum, de två med en resolution QuadHD och en superAMOLED -panel. Men … betyder det att kanten inte kommer att ha en + -version) i år kanske Samsung inte satsar på det och ger Note mer framträdande i slutet av året.

Kort sagt, Samsung skulle satsa på samma upplösning som deras enheter nu har och säkert har lika bra skärmkvalitet som deras S6 och S6 Edge / Edge + bröder har.

Processor

exynos8_001

S7 förväntas komma med två olika versioner, ett med processorn Exynos 8 Octa 8890 och en annan med processorn Qualcomm Snapdragon 820, som förresten är tillverkad av Samsung. En lite märklig men intressant pjäs. Naturligtvis finns det säkert länder som bara får en version av Exynos eller en version av Qualcomm, som vi redan har sett på andra enheter.

Den här gången, Samsung om flugorna skulle innehålla en flytande kylsystem så att den här inte sticker ut.

När det gäller RAM är det säkraste att de satsar på 4 GB i båda modellerna.

Lagring

Angående förvaring, 32/64/128 GB och Samsung kan inkludera slots med micro SD och det skulle göra det med en kapacitet på upp till 200 GB.

Kamera

Detta är Samsung Galaxy S6 Edge +
Detta är Samsung Galaxy S6 Edge +

I detta avsnitt skulle Samsung sänka upplösningen på den bakre kameran till 12 megapixlar och skulle inkludera en fokal bländare f / 1.7. Vi skulle prata om en mycket ljus kamera, ännu mer än LG G4. Det kan också implementera en ny teknik som kallas BRITECELL vilket gör att bilderna förbättras kraftigt.

programvara

Denna enhet kommer nästan säkert att ha Android 6.0.1 Marshmallow, med TouchWiz -lager. Det återstår bara att se vilka nya funktioner de lägger till.

Uppgradera [03.02.2016]: De har läckt uts nya funktioner som kommer att ha kurvan på Galaxy S7. Detta har varit på samma sida som Samsung har för utvecklare. I ett alternativ som de har tillgängliga för kurvan kan du se en bild med flera av funktionerna, till exempel den för dubbel kolumn, vilket gör att vi har mer information om Edge -skärmen. Dessutom nya funktioner som vi kan använda när skärmen är avstängd. Dessa funktioner kommer också att finnas tillgängliga för S6 OCH S6 Edge + snart.

byracka.

På bilden kan vi se i avsnittet av “Kantskärmstil” att tågapparatnamn visas. Samsung Galaxy S6 Edge / S6Edge + och S7Edge. Ja, Samsung själv har smugit namnet på Edge +, de rättade snabbt detta fel och namnet på enheten är inte längre tillgängligt på webben.

_____________________________________________________

Batteri

Batteriet skulle vara 3000 mAh, för S7 och 3600 mAh för S7 Edge. Samsung kan äntligen införliva ett bra batteri i sina enheter, låt oss hoppas det.

Pris och tillgänglighet

elva)

Idag 1 februari 2016 Unpacked har blivit officiell, där de nästan säkert kommer att presentera den nya Galaxy s7. Samsung redan Han har skickat inbjudan till oss och vi kommer att vara närvarande den 21 februari kl. 19.00 för att se vad det koreanska företaget lär oss.

När det gäller priset spekuleras det i att den här enheten kommer att finnas runt 600 € och kommer att säljas i mars.

UPPGRADERA [12.02.2016]: Det finns inget kvar för de nya Samsung -enheterna som ska introduceras. Idag har priserna på denna nya enhet läckt ut.

32 GB Galaxy S7 kommer att prissättas till € 700

Den möjliga versionen på 64 GB kostar cirka € 100 mer, € 800

_____________________________________________________

Bildgalleri.

relaterade inlägg

Samsung Galaxy S7 och S7 Edge filtreras

Mobile World Congress 2016 – Android Perfect

0 Shares