Amazon presenterar Kindle Oasis 6-tums E-Reader med högupplöst skärm, …

0 Shares

Efter en rad läckor och rykten introducerade Amazon äntligen Kindle Oasis e-reader, en 6-tums enhet som kostar från $ 289 och erbjuder en hög upplösning. Produkten mäter 3,4 mm vid dess tunnaste punkt och är den mest kompakta Kindle någonsin.

tända oas 1

Den 6 -tums Paperwhite -skärmen är beroende av E Ink Carta -teknik och ger en densitet på 300 ppi och en gråskala på 16 nivåer. WiFi -versionen av enheten väger 131 gram, medan 3G -enheten går till 133 gram. Den här modellen har 4 GB lagringsutrymme free molnlagring från Amazon och ett speciellt lock som ger extra batteritid.

tända oas 2

Tillbaka till skärmen, jämfört med Voyage, har The Oasis 60% fler lysdioder, vilket ger ett större ljusstyrka för en mängd olika läsmiljöer. E-läsaren och dess läderhylsa var avsedda att fungera tillsammans och produkten buntas med Oasis. Du kan få det i brunt, svart och rött och det låser sig med ett magnetiskt system.

Tack vare detta tillbehör förlängs batterilivslängden för e-läsaren med månader, vilket naturligtvis betyder vänteläge. När den här enheten är ansluten laddas både den och locket samtidigt. En intressant prestation är att när batteriet är urkopplat dräneras batterilocket först och sedan det interna batteriet. En full laddning görs på mindre än 3 timmar från en dator via USB -kabel.

Denna modell har också utformats med en handläsning i åtanke, så att du enkelt kan ta tag i kroppen med en hand och gå vilse i e-läsupplevelsen. Vi får också sidvridningsknappar på framsidan av handtaget. Om vi ​​har nått ditt intresse kan du få ett här.

0 Shares