Android 6.0 kommer till Nexus 10 med hjälp av Cyanogenmod

0 Shares

Det var ett tag sedan Google Han startade Android 6.0 Marshmallow Och det finns redan flera enheter som gillar den senaste versionen av Android, medan fler och fler enheter kommer att få den här versionen snart. Naturligtvis, enligt statistik, är Marshmallow på färre enheter än de andra versionerna för närvarande. Det är klart att de första som har Android 6.0 är Google -enheter, eftersom vi kan uppskatta Nexus 6P och den Nexus 5X de var de första som ägde Marshmallow.

nowoczesna-matryca-nexusa-10

Som det har blivit vanligt, Google förutser vilka enheter som kommer att uppdateras och även om de under en period av 18 månader inte fick någon uppdatering, skulle Google inte längre uppdatera den terminalen som visas i Nexus 10, som trots att de har mer än tillräckligt med hårdvara för Android 6.0, tydligen inte kommer de redan få den senaste versionen.

dsc02627-1351550214

Men det finns ingen anledning att oroa sig eftersom det finns andra sätt att ha den senaste versionen, till exempel att installera en ROM. Med en ROM kan du njuta av den senaste versionen medan du njuter av andra funktioner som den officiella inte tillhandahåller. Varför säger vi detta? för tack till CyanogenMod, Nexus 10 -ägare kommer att kunna njuta av carias nära från Android 6.0 för den här enheten.

0 Shares