Android 7.1 Nougat kommer att finnas tillgängligt för Nexus i december

0 Shares

6p-multi-1Även om det kostar, måste vi erkänna att vi alla är något besvikna över den expansion som Android 7.1 Nougat har. Även om saken går bättre än tidigare år, är de allra flesta avancerade terminalerna fortfarande de kan inte njut av den senaste versionen av Nougat. Denna långsamma expansion påverkar inte bara de sekundära terminalerna till uppdateringen, utan också inte ens Nexus själva har uppdaterats än; något som vi personligen anser vara ett misslyckande ganska tung, med hänsyn till den tid som Android 7.1 har cirkulerat.

Hittills är de enda enheter som kan njuta av Android 7.1 de senaste Google Pixel, sedan Nexus för tillfället, de går inte längre än version 7.0.

Lyckligtvis är detta på väg att förändras och Google kommer att uppfylla löftet att uppdatera Nexus före årets slut. Många användare har varit de som har spekulerat om släppdatum för de förväntade uppdateringarna, men idag har Google gjort ett av våra rykten om exakt datum Nexus 6P kommer att uppgradera till Android 7.1.

6 december; Nexus 6P -sväng

Tack vare en ny läcka som gavs av Vodafone Australien i morse vet vi redan att den efterlängtade uppdateringen kommer att börja distribueras över hela världen via OTA för Nexus 6P dagen 6 december 2016.

google-nexus-6p-handson_0022-1500x1000

Om uppdateringen måste vi ange att det är en programvara 100% original, som kommer att väga på cirka 650 MB. Med den här uppdateringen kan vi äntligen njuta av de helt nya funktionerna som vi tidigare sett i pixlarna.

Även om datumet för andra Nexus -enheter ännu inte har läckt ut litar vi på Google och hoppas att om det inte är samma dag kommer det bara att komma några dagar senare.

0 Shares