Android 8.0 Oreo -beta kommer till Samsung Galaxy S8

0 Shares

I några dagar har vi vetat att betaversionen av Android 8.0 Oreo för Samsung Galaxy S8 och Samsung Galaxy S8 + höll på att sjunka. Idag har den här nya versionen äntligen börjat distribueras i testform för dessa enheter. Vi berättar nyheterna och hur du kan installera det om du har en Galaxy S8 eller Galaxy S8 +.

Betan på Android 8.0 Oreo, den nya versionen av operativsystemet har öppnats idag på olika marknader. Denna nya beta kommer med funktioner som den nya bild-i-bild-funktionen, förbättringar i aviseringar, en högre hastighet i systemet, meddelanden i genvägarna och andra små förbättringar. Tyvärr finns det inga nya funktioner i Samsung, bara versionen av Samsung Experience, det nya lagret av personalisering av företaget, som går till nummer 9.0.

Hur man registrerar sig för Android 8.0 beta

Android 8.0 Oreo

För närvarande har Samsung lanserat beta på ett grundligt sätt. Nämligen, bara några lyckliga kommer att kunna testa den nya versionen av operativsystemet. Men senare kommer det att öppnas för nya användare. Om du vill vara en av de lyckliga måste du registrera dig för appen “Samsung Members”. Detta kan laddas ner från Samsung App Store. Från den applikationen kan du registrera dig och se om du är en av de lyckliga som testar Android 8.0 Oreo.

Det är planerat att beta varar minst ett par månader. Vi vet inte om det koreanska företaget kommer att lansera en andra version.

Via: SamMobile.

0 Shares