Android 8.1 Oreo Preview är nu tillgängligt

0 Shares

Google har publicerat för några timmar sedan förhandsgranskningen av Android 8.1 Oreo. Det är nu tillgängligt för nedladdning på enheter som stöds, och det kommer med några förbättringar och funktioner.

Många av funktionerna i Android 8.1 är okända, men troligtvis innehåller det inga större förändringar jämfört med den tidigare versionen av Android Oreo, men några förbättringar och små nyheter. Framför allt för att vi pratar om den första förhandsvisningen. Senare om vi kunde se fler funktioner. För tillfället, Vi vet att ett nytt API för skinnare har aktiverats för att göra artificiell intelligens kompatibel bland andra inställningar, som kommer till fler smartphones inom en snar framtid. Bättre optimering för enheter med lågt RAM -minne läggs också till. Samt en förbättring av meddelande ljudet. Det kan ringa en andra gång. Slutligen förbättras stabiliseringen och kompatibiliteten för fingeravtrycksläsaren.

Android 8.1 Oreo, tillgängliga enheter

Nexus 5X och Nexus 6P

För närvarande kan bara Google Pixel och Pixel XL uppdateras till Android 8.1 Oreo Preview. Samt nya Pixel 2 och Pixel 2 XL. Den är också kompatibel med Pixel C. Tablett. Samt Nexus 5X och Nexus 6P. Vi kan ladda ner respektive betor på den officiella Android -webbplatsen för skinnare.

0 Shares