Android M ger stöd för 4K -upplösning; 2160p Tabletter Inkommande?

0 Shares

Det som visas på bilden nedan är en 4K -panel med en 10,1 tums diagonal som bara kan ta sig till nästa stora surfplatta. Det kan hända tidigare än du tror, ​​med tanke på tipsen. De inkluderar det faktum att Android M erbjuder stöd för 4K -upplösningar.

4k-jdi

Android M tillkännagavs på torsdagen av Google under I/O 2015 -evenemanget och det ger flera förbättringar av batteriet, behörigheter och anslutningar, inklusive USB Type C -stöd. Den levereras också med stöd för 4K -skärmar, vilket innebär en upplösning på 2160 x 3840 pixlar. Vi har nyligen hört att Samsung experimenterade med uppskalning på olika enheter, försökte öka upplösningarna eller växla mellan dem.

Tja, det här kan vara ett av sätten att starta 4K -enheter i mainstream. Galaxy Note 5 har också ryktats vara 4K -material ett tag nu, men en 4K -telefon känns lite överkill vid denna tidpunkt. Alla gillar en skarp skärm, men med tanke på att det finns så många bärbara datorer där ute med 1366 x 768 pixlar, hur kom vi till 2160p så snabbt?

0 Shares