Android Marshmallow kommer till Sony Xperia Z2 och Z3

0 Shares

Vi såg redan för ett tag sedan hur det kom Android 6.0.1Sony Xperia Z5 och nu efter att ha lämnat sin betafas når den direkt till alla användare som har en Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Compact och a Sony Xperia Z2. Det är goda nyheter att Sony Xperia Z2 och Z3 är uppdaterade, men kom ihåg att det inte kommer att finnas tillgängligt över hela världen eftersom det kan ta tid att nå vissa länder.

xperia_z3_01

Som med vilken enhet som helst kommer vi att se ett meddelande som meddelar oss om ankomsten Android 6.0.1 till vår enhet och efter det kommer vi att visa stegen för att ladda ner och installera uppdateringen. Om vi ​​inte vill vänta eller om vi inte har märkt aviseringen kan vi kontrollera tillgängligheten manuellt:

  1. Först måste du gå in inställningar.
  2. D Gå sedan till avsnittet “Om telefonen “
  3. För att avsluta måste du klicka på “Programuppdatering” och på fliken “Systemet“, Vi kan kontrollera om det finns en uppdatering, om det inte finns någon, visas ett meddelande som indikerar att vi har den senaste versionen av Android för närvarande.

Vi kunde inte avsluta den här artikeln utan att granska nyheterna att den kommer att ge oss Marshmallow jämfört med de två tidigare versionerna (KitKat och Lollipop), och dessa nyheter kommer att visas i en större kontroll i behörigheterna för applikationerna, en ökning av optimeringen av batteriet, en ny version av kameraprogrammet.

S1

De är samma nyheter som användare av en Xperia Z5 och samma som de flesta ägare av en enhet med Android 6.0 Marshmallow. Sony fortsätter att uppdatera sin Xperia och nu är det bara att vänta och se vilken som blir nästa uppgraderingsbar.

0 Shares