Android N Preview filtreras. [Actualizado]

0 Shares

Skärmdump_20150529-141039-980x735

UPPGRADERA [09-03-2016]: Android N -förhandsvisningen är nu officiellt tillgänglig. Den kan laddas ner från Google Play -utvecklare, den är främst gjord för att utvecklare ska börja arbeta med att optimera sina applikationer till den här nya versionen, men om du lyckas installera den kan du också fuska med den här nya förhandsvisningen.

Förhandsgranskningen är tillgänglig för dessa enheter:

  • Nexus 5X
  • Nexus 6P
  • Nexus 9
  • Nexus 6
  • Google Pixel C
  • Nexus Player

Mer information

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Det gör praktiskt taget ingenting som kom ut Android Marshmallow. Google lade undan de estetiska förändringarna och fokuserade mer på säkerhet och optimering. Liksom de flesta tillverkare släpper Google en ‘Förhandsgranskning av utvecklare’ före den officiella versionen, för alla användare och utvecklare som vill experimentera med nästa version av Andorid.

Vanligtvis tidig sommar när Google släpper förhandsgranskningen av den nya versionen av Android och vi kan inte förneka det varje gång Android N är närmareDet kan till och med komma tidigare än väntat. Ett medium har publicerat Android N Developer Förhandsgranska bilder och information. och ger mycket intressanta nyheter.

Multifönster kommer till liv på Android N

MultiWindow_DevBlog_Tablet_160308_01_N9-980x665

Vi trodde att det skulle vara på Android Marshmallow där Google officiellt skulle implementera flerfönstrat och vi blev besvikna när det inte var det. Den här gången Android N förväntas officiellt väcka flerfönstret till liv. Med det här alternativet kan vi ha två applikationer öppna samtidigt, var och en upptar hälften av skärmen på vår smartphone eller surfplatta. Vi kan komma åt det här alternativet från multitasking. Uppenbarligen bör utvecklare optimera sina applikationer för att stödja denna funktion. Förhoppningsvis händer det inte som med Android Lollipop och Material Desing.

Bild i bild, ny funktion för Android N

Bild i bild, bild i bild på spanska, är en annan av funktionerna som kommer till Android N, men som vi redan har sett hos andra tillverkare som Sony. Det är ett alternativ som tillåter oss öppna applikationer i flytande fönsterläge och för att kunna ha ett litet fönster med programmet medan vi navigerar i ett annat.

Fler förbättringar och nyheter i Android N

Notifications_Source160308_05_6P-980x653

Bortsett från dessa två nya funktioner hittar vi också en förbättring av Doze, Energisparande system att det blev officiellt (och det fungerar) i Andorid Marshmallow och att det i Android N kommer att vara mer meningsfullt. för i den aktuella versionen fungerar det här läget bara om vi har enheten kvar. I Android N fungerar det också när enheten är låst.

Dessutom kommer vi också att hitta en mycket intressant nyhet som redan hade läckt ut, till exempel den av svara genom meddelande. Det vill säga när vi får ett meddelande kan vi svara genom det. Dessutom hittar vi också en redesign av snabbinställningar, vilket gör det mer funktionellt.

Denna version kan komma före Google I / O 2016 för Nexus 5X, 6P, 6, Nexus 9, Nexus Player och Android One, General Mobile 4G.

Vi behöver bara veta när förhandsgranskningen kommer ut och att Google Make Android N är officiellt.

0 Shares