Anpassa din Nexus med de nya Live Caes -fodralen

0 Shares

Google-Live-fall-1-840x510

Vi visste att Android är mycket anpassningsbart, men vi förväntar oss inte alls det Google kommer att släppa några nya anpassningsbara omslag för din Nexus 5X och Nexus 6P och Nexus 6. Vi trodde redan att de fall som kom ut med nya Nexus var lite vågade, men vi gillade dem. I det här fallet är det vågat, men vi gillar dem inte. Vi älskar dem!

Des Google Live -fall De är några officiella omslag som vi kan anpassa, lägger till en fotografera eller karta av ditt hus, av din favoritplats … varför en karta? Tja, vi vet inte, men de ger det den Nexus -touchen som vi gillar så mycket.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrinxYzhq-E

De fall där vi kan lägga till våra fotografier kallas Foton Live Cases, medan omslagen där vi kan lägga till kartor kallas Placera Live Cases.

Vi kan göra med det här omslaget för vår Nexus 5X, Nexus 6P eller Nexus 6, förbi 35 dollar. via Googles webbplats, där vi därifrån kan ladda upp vår favoritbild och anpassa den efter eget tycke. Dessutom kan bilden du väljer också användas som Levande tapeter, en animerad bakgrund.

nexus2cee_unnamed

Något mycket nyfiket är knapp som Google har lagt till i dessa nya omslag. En knapp som fungerar för att ange din favoritapp med Photos Live Case. och när det gäller Place Live Cases, om vi trycker på knappen, Google visar dig intressanta platser i närheten. Med detta vill Google göra din Nexus din, anpassningsbar efter eget tycke. Något som vi redan ser med Android och som vi utan tvekan gillar hur det ser ut på dessa enheter.

Vi lämnar dig här från Googles webbplats så att du kan titta på det här verktyget. För tillfället är det inte tillgängligt, men det tar inte lång tid att arbeta: Google Store

0 Shares