Användare rapporterar nya problem på skärmen Google Pixel 2 XL

0 Shares

På hans tid pratade vi redan om Google Pixel 2 XL, en enhet som lovade mycket men har en dålig start. Den senaste enheten från Google har problem med både motstånd och skärm. Det värsta av allt är att dess höga pris inte hjälper vid analys av dessa fel.

När det gäller skärmen finns det redan flera användare som har rapporterat belysningsproblem, och till och med en konstig blåaktig färg. Tja, idag kommer mer ved till elden, det finns redan användare som rapporterar en bränd effekt.

Skärmen brann ut på Google Pixel 2 XL

En av de mest kända redaktörerna i teknikens värld, som t.ex. Alex dobie, har drabbats av ett av de första fallen. Android Central -redaktören hade bara använts i några veckor när den upptäckte effekten brinna i på din skärm.

För dem som inte vet, effekten brinna i Det är ett problem med skärmen där en bild syns i en del av skärmen “spöke”. Den här bilden handlar om ett element som fanns tidigare. För att bättre förstå det, om vi ser en bild i helskärm och i bakgrunden är navigeringsfältet markerat, till exempel skulle vi drabbas av inbränningseffekten.

Detta problem uppstår vanligtvis i enheter med flera års användning, men det är inte normalt efter en vecka. Allt verkar tyda på att det beror på LG, sa panelen inte har gått särskilt bra i år och Google betalar dyrt.

Det finns redan flera fel på skärmen på Google Pixel 2 XL och vi får vänta om fler fel uppstår. Det som är klart är att det är en av de värsta början på en smartphone. Om fler fel uppstår i Android perfekt vi kommer att informera dig.

0 Shares