Apple debuterar multitasking och delad skärm för iPad i iOS 9, …

0 Shares

Idag var debutdagen för WWDC 2015, som gav oss iOS 9, med några coola funktioner för iPad. Som spekulerat och ryktat fick Apple skiffer äntligen en multitasking bild och delad skärm alternativ. Det finns till och med en bild i bildstil -alternativ i mixen.

ipad wwdc 2

Multitasking skulle göra det möjligt för användare att se och interagera med två appar samtidigt, i flera mode. Det finns Split View, som kommer till iPad Air 2 och låter användaren öppna två appar samtidigt och interagera med dem utan begränsningar. Äldre generationens iPads och iPad Mini -modellerna kommer att få den lättare multitaskingen, som är “Slide Over”, som gör att användare kan glida in över huvudappen ett andra mindre fönster.

ipad wwdc 3

Det kommer att vara tillgängligt på sidan av skärmen, som demoed för Twitter och iMessage. Slide Over är inte riktigt multitasking, eftersom en av apparna spelar andra fiol hela tiden. iOS 9 ger också en bild i bild -alternativ som låter dig titta på video medan du gör något annat. Videon är tillgänglig som ett litet flytande fönster som kan ändra storlek eller till och med slängas ur sikte om du bara vill höra flödet.

Demos gjordes på WWDC med Maps, Notes, ESPN, e -post och Apples Craig Federighi nämnde också att split -screen -funktionen får en liknande funktion i det nyligen meddelade OS X El Capitan.

ipad wwdc

0 Shares