Apple introducerar tidnings- och tidningsaggregat Apple News +

0 Shares

Apple presenterade precis Apple News + vid lanseringen. Tjänsten drivs av Apple News-appen och kombinerar betalt innehåll från tidningar, webbplatser och tidskrifter till en separat flik.

Apple News Plus

Genom appen kan du komma åt och läsa alla kända tidningar och tidningar som The Wall Street Journal och Los Angeles Times och läsa deras betalda material. För närvarande samarbetar redan 300 publikationer med Apple.

Apple News Plus

Alla tidningar som arbetar med Apple News + kommer att optimera sina artiklar för iPhones och iPads så att de ser vackra ut och är lätta att läsa.

Apple News + finns redan i USA och Kanada och kommer att finnas tillgängligt i Storbritannien och Australien inom ett år. Kostnaden för ett abonnemang på Apple News + är 9,99 dollar – för de här pengarna får användaren tillgång till allt material i tjänsten i en månad. Den första månaden av prenumerationen är gratis att prova. Det framhölls vid presentationen att om jag var tvungen att köpa allt material från tjänsten separat, skulle jag behöva spendera cirka 8 000 dollar per månad.

0 Shares