Apple iPad Mini 5 Uppdatering förväntas, enligt Ming-Chi Kuo

0 Shares

Tro det eller inte Apple-relaterade rykten idag har att göra med Apple iPad Mini 5. Det har gått länge sedan vi senast hörde talas om en sådan enhet och vid en tidpunkt verkade det som om iPad Mini-serien var på burk. Tja, egentligen inte, enligt den ansedda analytikern Ming-Chi Kuo. Låt oss kolla in hans teorier.

Som du säkert redan vet har Apple ett evenemang planerat till 30 oktober när det kommer att avslöja nya iPad Pro-modeller, en uppdaterad Mac och mer. Kuo hävdar att en iPad Mini-uppdatering kommer, kanske inte den här månaden utan 2019. Allt nämndes i en anteckning som skickades till investerare. Uppdateringen av iPad Pro som vi fortsatte att höra om visas igen med samma smalare skärmar, nya Apple Pencil och ny kontakt.

Sedan finns den bärbara datorn till lågt pris, en ny MacBook Air-ersättning med en mindre diagonal. När det gäller den nya iPad Mini, förväntas den en 2019, med en uppgraderad processor, en ny lägre kostnadspanel och kanske sin egen smak av Face ID. Just nu prissätts den nuvarande nedre delen av iPad till cirka $ 329. IPad Mini 4 säljer fortfarande för cirka 399 dollar i 128 GB lagringsversion, men dess Apple A8-processor är tydligt daterad.

Kuo tror också att Macbooks, iMacs och Mac Minis kommer att uppdateras. Nya AirPods och AirPower laddningsplatta är planerade för en sen debut 2018 eller början av 2019. IPad Mini introducerades först 2012 och den mottogs väl, tills den till synes dog 2015, med iPad Mini 4. Om den nya 7,9 tums skiffer kommer i år är det förmodligen bara en mindre uppdatering, om den kommer nästa år är det förmodligen en helt ny modell, hack och allt.

0 Shares