Apple kan lägga till tillägg till nästa Apple-penna, till exempel …

0 Shares

Det finns en ny idé som brygger om en av Apples produkter, Apple Pencil, som ska få nya funktioner i nästa iteration. Den nya Apple Pencil sägs få fler tips och funktioner, inklusive en Touch ID-sensor.

apple-penna-ämne

Folket från Apple Insider har hittat ett Apple-patent från 2012, som beskriver en Apple-penna med utbytbara spetsar och några av dem är som en tuschpenna eller en kraftavkännande borstspets eller till och med en rörelsespårningskamera. Fingeravtrycksigenkänning finns också i tidningarna, plus konceptet med ett suddgummi och mer coola funktioner som involverar inbyggda sensorer.

16752-13787-160503-Pencil-l

Uppsättningen av sensorer involverar vissa relaterade till tryckavkänning, andra till närhetsmedvetenhet, allt detta tillhandahålls som läsbar data, skickat till en värdenhet via ett trådlöst protokoll. Ett borsttillbehör kan komma med en speciell spets och mikroprocessor, som skickar ett meddelande till iPad, som läser den och anpassar ingången till en målningsrörelse.

Borstborstar och ficklampor nämns också i patentet, så potentialen är vidöppen, men som vanligt betyder ett patent inget förrän den slutliga produkten är ute.

0 Shares