Apple Pencil 2 har trådlös laddning och inbyggd gestkontroll # AppleEvent

0 Shares

Idag har Apple presenterat sin nya iPad Pro för världen, som har en ny design som ligger mycket nära det vi redan ser i iPhone XS, men den här nya surfplattan kommer inte ensam, men åtföljs av en ny Apple Pencil, som vi beskriver nedan.

Bland de nya funktionerna som vi har, Vi har gestkontroller som gör att användare kan trycka på pennans sidor för att utföra åtgärder som vi anser vara praktiska och helt anpassningsbara. Till exempel kan vi växla mellan olika typer av pennor i en ritapplikation.

Den nya Apple Pencil har samma design som sin föregångare, förutom att de har beslutat att eliminera Lightning-kontakten inifrån för att ge plats för trådlös laddning, som finns i Apple-enheter sedan iPhone X. För att ladda Apple Pencil måste vi bara placera den ovanpå den nya iPad Pro, som kommer att fästas tack vare magneter och pennan börjar ladda.

Det bör noteras att Apple Pencil 2 inga förbättringar i noggrannhet eller latens, men sanningen är att det är minst, eftersom det är som det är nu, det räcker för sina användare.

Beträffande dess värde beklagar vi att meddela dig att företaget har beslutat att höja sitt pris, kommer att kosta USD 129 USD, vilket motsvarar 30 dollar mer än den första versionen.

0 Shares