Apple planerar att göra sina egna smarta glasögon

0 Shares

För några veckor sedan drog Tim Cook, vd för Apple, sin dom i frågan om virtual reality. För honom är detta bara tillfälligt, men augmented reality är något som verkligen kommer att påverka marknaden. Vid en kongress i Utah, Bloomberg kunde rädda en nyckelfras för att veta företagets framtid i detta avseende.

Jag kan inte föreställa mig att alla här låser in sig i en virtual reality -upplevelse bredvid mig, men jag kan tänka mig alla här i en augmented reality -upplevelse.

Enligt samma källa, Apple har varit i samtal med några företag som skulle hjälpa dem att göra smarta glasögon, precis som Google gjorde då med Project Glass. Detta skulle vara det perfekta sättet att skapa en förstärkt verklighetsupplevelse enkelt och intuitivt för dina användare.

Naturligtvis måste du komma ihåg det Google stoppade detta projekt tills vidare av okända skäl. Jag tror personligen att dessa teknikjättar tvivlar på mognaden i det samhälle där de ska lansera denna produkt. Vi är nog inte redo.

Apples huvud bekräftade att det kommer att ta lång tid att leverera denna upplevelse, men när det är genomfört kommer vi att fråga oss själva: “Hur lever vi så länge utan detta?”

0 Shares