Apple presenterar andra generationens AirPods med trådlös laddning och Siri

0 Shares

Apple har släppt en ny generation trådlösa hörlurar AirPods 2. Nyheten har fått trådlös laddning, röststöd för Siri och ökad batteritid.

AirPods 2

Egenskaper

Utformningen av AirPods 2, jämfört med den tidigare modellen, har inte förändrats, men fyllningen har genomgått vissa förbättringar. Apples nya H1 -chip, speciellt utformat för hörlurar, ger snabbare anslutningstider och förbättrad prestanda.

Enligt Apple har handsfree-taletiden ökat med 50% och är nu 3 timmar. Annars har autonomin inte förändrats – de arbetar i 5 timmar på en enda laddning, och fallet förlänger arbetet upp till 24 timmar.

Det viktigaste tillägget är funktionen att aktivera röstassistenten Siri med röstkommandot “Hey Siri”. Med röstassistenten kan du ringa samtal, byta låtar och mer. Assistenten kan också ta reda på hur mycket laddning som finns kvar i hörlurarna eller be honom att höja volymen.

AirPods-2-priser

Dessutom har AirPods 2 minskat ljudfördröjning med 30%. Tillverkaren sa inget om ljudkvaliteten, det verkar som att det inte finns några ändringar här. De nya öronsnäckorna levereras med ett vanligt laddningsfodral, med ett nytt trådlöst Qi -laddningsfodral. Det nya trådlösa laddningsfodralet kommer också att vara kompatibelt med första generationens AirPods.

Tillgänglighet, pris

AirPods 2 är tillgängliga för försäljning idag. Kostnaden för hörlurar komplett med ett vanligt fodral är 13 490 rubel, kostnaden för AirPods 2 komplett med ett fodral med trådlös laddning är 16 990 rubel. Det trådlösa fodralet utan hörlurar kan köpas separat för 6590 RUB.

0 Shares