Apple presenterar Apple TV + streamingtjänst med TV-program och filmer

0 Shares

Dagens huvudsakliga tillkännagivande är Apple TV + -filmen och TV-strömningsplattformen som kommer att konkurrera med Netflix, Amazon Prime Video och Hulu.

Apple TV Plus

Tjänsten fokuserar på originalinnehåll, inklusive TV-program och filmer från regissörer och producenter som M. Night Shyamalan, J.J. Abrams och Oprah Winfrey. Apple TV + -tjänsten kommer att finnas tillgänglig direkt från Apple TV-appen. Biblioteket kommer att uppdateras med nya projekt varje månad.

Tjänsten kommer att lanseras omedelbart i 100 länder, inklusive Ryssland. Lanseringen är planerad till hösten, priset på prenumerationen har ännu inte meddelats.

Apple TV-kanaler

Som en del av samma Apple TV-app uppträdde Apple TV-kanaltjänsten, vilket ger möjlighet att ansluta till innehållspaket från leverantörer som HBO, Starz och Showtime – liknande Amazonas kanaler. Således erbjuder Apple att kombinera populära streamingtjänster och titta på deras innehåll i en applikation.

Den uppdaterade Apple TV-applikationen, inom vilken ovanstående tjänster fungerar, kommer att finnas tillgänglig i maj och inte bara på Apple-enheter utan även på många Samsung-, LG-, Sony- och VIZIO-TV-apparater.

0 Shares