Apple presenterar det som är nytt i iOS 12 # WWDC18

0 Shares

Idag är Apples utvecklarkonferens, som vi också känner till WWDC i sin 2018 -version, perfekt tillfälle för det tuggade äppelföretaget att introducera det nya iOS 12.

Bland nyheterna som vi har med den här nya versionen och en av de viktigaste är det kommer att vara kompatibel med samma enheter som för närvarande stöder iOS 11, vilket innebär att ingen annan enhet kommer att lämnas utanför denna viktiga uppdatering.

Apple inledde konferensen med att prata om augmented reality av ARKit, som uppdateras till version 2.0 med iOS 12, förbättrar 3D -grafik, kan känna igen 3D -objekt och nu du kommer att kunna dela din erfarenhet med en annan person, till exempel kommer du att kunna spela i sällskap med en annan person som kommer att se vad du ser.

I fortsättning med augmented reality innehåller iOS 12 en applikation som gör att vi kan mäta verkliga objekt på ett mycket enkelt sätt och som vi redan har testat:

Appen Foton Det får också några nyheter, eftersom de nu har förbättrat sökverktyget eftersom det nu är “smart”. Det innehåller också ett avsnitt “För du“Där kommer det att visa oss förslag och innehåll som kommer att anpassas helt för oss.

Siri är nu smartare i iOS 12, eftersom du nu kommer att ha en större kompatibilitet med tredjepartsprogram. Till exempel, om du tittar på en reseapplikation, kommer Siri att erbjuda dig möjligheten att integrera och så kan du be den att hitta din resa och allt relaterat.

Gruppmeddelanden! Äntligen lyssnar Apple på oss och har grupperat aviseringarna som vi får på vår enhet. Detta kommer att hända beroende på dess betydelse och relevans.

“Skärmtid” är en ny applikation integrerad i iOS 12 som visar oss hur länge vi har använt vår iOS -enhet och hur vi också använder den med veckorapporter.

Nya Animojis! Nu tillkommer en tiger, ett spöke, en dinosaurie och en koala, men det är inte allt, eftersom vi också har den nya Memojis, ett system som låter dig skapa din egen avatar i tre dimensioner. Ah! Och nu känner Animojis igen när du sticker ut tungan.

FaceTime uppdateras och nu kan vi ringa gruppvideosamtal där vi kan ansluta med upp till 32 personer åt gången.

Äntligen har vi nya applikationer i Apple CarPlay, eftersom vi nu kan använda den populära sociala GPS -navigatorn som vi känner till Waze, liksom Google Maps.

iOS 12 är redan tillgängligt för utvecklare och offentliga betor kommer snart, även om datumet är okänt för tillfället.

Apple för sin del har lagt till att den slutliga versionen av iOS 12 kommer att vara tillgänglig för alla under september månad.

0 Shares