Apple redesignar sin iPad Pro, nu tunnare och kraftfullare

0 Shares

Apple förnyade denna tisdag i New York sin tablettlinje i sin Pro-variant.

Eftersom den läcktes ut för flera veckor sedan har den nya iPad Pro platta kanter a-la-iPhone 5, riktigt smala ramar, bort Home-knappen och Touch ID-sensorn att integrera FaceID.

Utrustningen är 5,9 mm tjock och – beroende på modell – integrerad 11 ″ och 12,9 ″ LCD Liquid Retina visas precis som iPhone XR, med stöd för Truetone. Det flyttas av en A12X Bionic-processor – ett 7nm-chip med arkitektur som liknar ARM big.LITTLE – kraftfullare än den nya iPhone med 4 kärnor för prestanda och 4 för effektivitet.

Apple ser till att dessa enheter är mer kraftfulla än 92% av enheterna på marknaden, inklusive mycket kraftfulla datorer, och grafik på nivå med XBox One S.

iPad Pro kan nu ha fram tills 1 TB internminne. Och ja, räknar från och med nu Apple lämnar blixtnedslag på dessa iOS-enheter för att göra dessa enheter till USB-C-enheter.

Den nya iPad Pro har också en följeslagare ny Apple Pencil som inte är kompatibel med annan tidigare utrustning och som är något dyrare.

Apple meddelade också att de sålt 400 miljoner enheter av iPad, en utmärkt siffra för en produkt som fortfarande söker sin plats i produktivitetssegmentet.

Tillgänglig från och med idag för förförsäljning i USA för leverans från 7 november kl 64, 256, 512 och 1 TB kapacitet och i varianter Wi-Fi och LTE. Priset för 11 ″ delen i USD 799, medan för 12,9 ″ delen i USD 999.

0 Shares