Apple sänker iPhone Xr -priserna och öppnar produktionen av iPhone X igen

0 Shares

För att stödja försäljningen av sin “budget” smartphone iPhone Xr tänker Apple sänka kostnaden för gadgeten i Japan genom att erbjuda subventioner till lokala mobiloperatörer. Affärstidningen Wall Street Journal rapporterar.

Apple iPhone Xr

Kom ihåg att mindre än en månad har gått sedan iPhone Xr började säljas. Dålig försäljning av “äpplet” -nyheten beror på den fortfarande höga populariteten i iPhone 8. Om kostnaden för iPhone Xr kommer att minska i andra länder är fortfarande okänt.

Uppkomsten av iPhone X

Det rapporteras också att Apple kommer att återuppliva jubileumsflaggskeppet iPhone X, som avbröts efter lanseringen av iPhone Xs och iPhone Xs Max. iPhone X kommer att finnas tillgänglig igen i utvalda länder.

Beslutet förklaras av Apples avtalsavtal med Samsung Display, enligt vilket Cupertinos måste köpa ut ett visst antal OLED -paneler. Eftersom produktionen av iPhone Xs har minskat under en svag försäljning, kommer nu oupplösta skärmar att gå till iPhone X. Jubileumsflaggskeppet kommer att säljas till ett rabatterat pris. I vilka regioner iPhone X igen kommer att vara tillgänglig är fortfarande okänt.

0 Shares