Apple skulle lansera en 10,5 ”iPad Pro 2017 och AMOLED -skärmar 2018

0 Shares

Marknaden för tabletter Han går inte igenom sitt bästa ögonblick men, trots detta, i Manzana är fast beslutna att gå emot strömmen och försöka göra lite vinst i detta avsnitt med sina iPad Pro till huvudet.

Först började vi med 12,9-tums modellen; något slående och annorlunda än vad Cupertinos var vana vid. Sedan, i mars i år, introducerade de 9,7 tum.

Det verkar dock som att de nu överväger att tillverka en ny variant, med störande dimensioner och en katalog med 3 “Pro” -modeller … och inget omnämnande av “Mini”, alltmer motverkas av Chromebooks och phabletter.

Det är, enligt analytiker Ming-Chi Kuo, mediet KGI, 2017 kommer Apple att avslöja en ny 10,5-tums iPad Pro; som skulle vara idealisk att använda för kommersiella och utbildningsmarknader. Till denna surfplatta, Den kommer att åtföljas av en förnyelse av 12,9 ”-modellen. Båda kommer att ha en konservativ design men med förbättringar i hårdvarabland dem förväntas förekomsten av företagets nya SoC, A10X. Nämnda processor skulle tillverkas i en 10 nanometer arkitektur av TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company).

För sin del, 9,7-tums varianten skulle bli en modell låg kostnad bevarar både designen och dess tekniska specifikationer, det vill säga att den fortfarande skulle ha A9X -chipet.

2018, förändringsåret

IPAD PRO 9.7 PAPERBOARD.NET_12

Men det är inte allt. Enligt fler uppskattningar från Kuo kommer iPad -försäljningen att fortsätta minska, åtminstone tills år 2018. Då, Apple kommer att lansera nytt tabletter med en förnyad design tillsammans med introduktionen av AMOLED -paneler för första gången i denna typ av märkesenheter. Därtill förbättringar läggs till dess interna egenskaper.

Slutligen, på grund av bristen på nya modeller 2016 – vi har bara träffat 9,7 ”iPad Pro hittills – och ökningen av närvaron av Chromebooks, uppskattar Tim Cooks företags surfplatta försäljning från analytiker av KGI de är nere från 45-50 miljoner enheter till 35-40 miljoner i slutet av innevarande år.

Källa: AppleInsider
0 Shares