Apple skulle testa upp till 10 prototyper av iPhone 8

0 Shares

Om honom iPhone 8 – förmodat slutnamn som skulle ha intervallet smartphones nästa år av dem från Cupertino – vi har redan berättat för dig otaliga rykten … och det saknas fortfarande för dess officiella presentation.

Några av de mest slående uppgifterna är de som hänvisar till integrationen av en 3D -kamera och dess förnyade design med ett glashölje och den resulterande trådlösa laddningen.

apple-ios-update-apple-logo-iphone-6s-plus

Men en ganska relevant var förekomsten av tre iPhone 8 -varianter för 2017. Även om den senare är mycket osäker, är vi idag medvetna om ett nytt rykte som skulle tjäna till att tippa balansen till förmån för fler varianter av den smarta mobiltelefonen. Tim Cooks organisation.

Med andra ord, Apple skulle arbeta med upp till 10 olika prototyper av iPhone 8. Ja, det var bara en kort tid sedan avslöjandet av 7 och 7 Plus, och vi är redan mättade med läckor om nästa generation.

Men vi har fortfarande fler. Återigen, det faktum att, minst en av nästa års iPhones har en OLED -skärm, även om det också finns vissa bekymmer.

apple-iphone-7-plus-paperweight-net_1

Tillverkning av OLED -paneler skulle motsvara en högre kostnad i slutpriset på iPhone. Därför, om du vill få en ny enhet med den här funktionen, bör du vara villig att betala en något högre summa pengar än vad som har fastställts hittills.

Baserat på filtreringen är Samsung i första hand den första leverantören av OLED -panelerna. Ändå, År 2018 vill Apple själv uppnå största möjliga självständighet med avseende på sydkoreanerna och skulle välja med större betoning på andra organisationer som Sharp, Japan Display och LG Display. Det återstår att se om detta blir möjligt, eftersom Samsung för närvarande koncentrerar 90% av marknaden för skärmar av denna typ.

Manzana

Sist men inte minst, modellen som har OLED -teknik skulle ha tillägget att vara en böjd skärm på sidorna, något liknande det som hittades i Galaxy S6 Edge och S7 Edge, för att ge dig ett exempel. Om detta slutar att vara korrekt kommer det att vara en annan grund för att öka värdet på terminalen, eftersom tillverkning av denna typ av krökta paneler inte är exakt billig.

Källa: GSMArena
0 Shares