Apple släpper första beta iOS 11.4.1 och WatchOS 4.3.2 för utvecklare

0 Shares

Bara fem dagar innan vi bevittnar WWDC 2018 där vi hoppas få veta nyheterna om iOS 12, Apple överraskar oss och har släppt en ny beta av iOS 11.4.1 och även WatchOS 4.3.2 för utvecklare.

På exakt 24 timmar sedan de slutliga versionerna av iOS 11.4 och WatchOS 4.3.1 släpptes släpper Apple dessa nya betaversioner för utvecklare och de är helt oväntade, eftersom Vi trodde alla att företaget skulle släppa nya betaversioner efter introduktionen av iOS 12 och möjligen WatchOS 5.

För att variera dessa nya versioner de kommer inte med några märkbara nyheter, eftersom de tydligen bara kommer att fortsätta förbättra prestanda för Apple -enheter och för att lösa de fel som upptäcks.

Som vi nämnde i början, båda uppdateringarna är tillgängliga för utvecklare, medan iOS 11.4.1 också är tillgänglig som en offentlig beta som du kan komma åt genom att ange beta.apple.com från Safari på din iOS -enhet.

Nu kan vi bara vänta till nästa måndag när WWDC 2018 börjar klockan 13:00 (i Chile) för att veta de planer som Apple har med sina operativsystem, för att se om företaget med det tuggade äpplet äntligen visar oss nyheterna att han har förberedd för oss.

0 Shares