Apple släpper första betaversionen av iOS 12.1.1 för utvecklare

0 Shares

Om du inte har hört det ännu, kära läsare, igår släppte Apple-företaget Apple en ny programuppdatering, specifikt version 12.1 av sitt iOS-operativsystem.

Denna uppdatering löser flera fel som upptäcktes i nya iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR förutom att aktivera Dual SIM-funktionen. För resten av användarna har Apple införlivat möjligheten att gruppera FaceTime. Vi berättar om allt ovan och mer här.

Men Apple måste fortsätta med utvecklingen av iOS och av den anledningen har de redan idag släppt den första betaversionen av iOS 12.1.1 som exklusivt är för utvecklare just nu, även om det förväntas att en offentlig beta kommer att släppas snart.

Hittills har vi inte hittat nyheter i iOS 12.1.1 – med hänvisning till visuella nyheter – men vi föreställer oss att den här versionen av iOS kommer att fortsätta att optimeras, som hittills har kommit ut utan problem.

Uppdateringen är högst 500 MB stor och är för närvarande endast tillgänglig för utvecklare. Men om du fortfarande vill prova dessa nya beta-versioner av iOS 12.1.1 kan du följa vår handledning där vi förklarar 🎵steg för steg🎵 hur man tar emot utvecklarbeta utan att vara utvecklare.

Handledning: Lär dig hur du installerar iOS och watchOS beta utan att vara utvecklare

Vi påminner dig också om att vår recension av den nya iPhone XS Max nu är tillgänglig så att du kan lära dig mer om den om du vill köpa den.

Granska Apple iPhone XS Max

0 Shares